S-a lansat Vivolis.ro, platformă online full mobile românească de rezervări turistice 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

N-am putut ajunge la lansarea oficială, dar tot vă pot anunța că agenția de turism OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri și pachete super city break.

Conceptul full mobile înglobează mai multe elemente, de la accesul utilizatorului la o platformă online modulară și modalități de căutare flexibile pentru găsirea serviciilor turistice dorite, până la accesul la servicii de asistență inovative și o gamă largă de metode de plată, inclusiv prin aplicațiile Viber și WhatsApp.

httpv://www.youtube.com/watch?v=SU2iFKrX9rg

Vivolis.ro este o platformă online full mobile, intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil.

Conceptul full mobile include și servicii de asistență personalizată, oferite pentru prima dată în Europa de Sud-Est prin două aplicații mobile populare în rândul utilizatorilor, WhatsApp și Viber, aceste servicii venind în completarea asistenței clasice, prin call center-ul vivolis.ro.

Important pentru utilizatori este că accesul la aceste servicii de asistență se face printr-un număr unic, 0371.788.788. Astfel, prin salvarea acestuia în agenda telefonului, potențialii cumpărători și clienții existenți au acces foarte rapid și ușor la consultanță și posibilitatea de achiziție a unor noi servicii.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “S-a lansat Vivolis.ro, platformă online full mobile românească de rezervări turistice