Am văzut 3 filme: Perfetti Sconosciuti, The Exception, Homefront


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Perfetti Sconosciuti (2016) ✭✭✭✩✩

Părea un simplu joc: să lași telefonul pe masă și să citești cu voce tare SMS-urile primite sau să vorbești pe speaker cu oricine te sună. Cei cîțiva adulți reuniți la o masă prietenească vor constata că sinceritatea poate fi interpretată în multe feluri și că nu este mereu lăudabilă, în lumea “oamenilor mari”. Atenție la final, el conține întreaga cheie a filmului! Ia uitați aici.


The Exception (2016) ✭✭✭✩✩

Excepția este ofițerul german care o cruță, o iubește și o lasă să evadeze pe o spioană evreică olandeză de la curtea exilatului kaiser german. Este un film semi-istoric, dar care s-a turnat în parte chiar în casa adevărată a kaiser-ului, în Huize Doorn. Nu prea sunt surprize în scenariu, dar Christopher Plummer, la anii lui, se descurcă admirabil. Ia uitați aici.


Homefront (2013) ✭✭✩✩✩

Celebra schemă cu fostul agent de la Narcotice care este descoperit de băieții răi, în timp ce el încerca să-și refacă viața, cu o identitate ascunsă. John Statham face ce știe cel mai bine – bate și împușcă, iar Winona Ryder în rol secundar este o imagine un pic tristă. Scenariul lui Sylvester Stallone urmează toate clișeele, dar nici nu este un film la care dai Play cu mari așteptări. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *