Dacă vrei să ratezi e-commerce pe pîine și distracție la munte, nu veni la Școala de Vară GPeC 2017!


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

 

Imediat ce se termină GPeC Summit în luna mai, începem să ne gîndim la Școala de Vară de E-Commerce GPeC. Nu zic nu, îmi vine în minte sala de cursuri de la Family Hotel Arnica*** de la Moeciu de Sus, cu traineri cu mîinile pe sus, răspunzînd la întrebări și coordonînd exerciții, dar ce să nu recunosc că mă gîndesc și la aerul curat de dimineața, la jocurile de seara, la focul de tabără și la frigiderul GPeC mereu aprovizionat…

Ediția a 7-a va fi anul ăsta tot acolo, între 23-28 august. Există o ofertă cu reducere la înscriere pînă în 1 august, după care prețul va crește un pic. Partea bună este că taxa include totul: cursurile, cazarea, mesele, băuturile la discreție, focul de tabără (plus concertul cu Marius Matache), teambuilding-urile și ce mai e pe lîngă.

Partea serioasă: cursurile de e-commerce

12 mentori vor susține 18 ore de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online în fața a 50 de participanți. O parte dintre temele abordate în cadrul evenimentului sunt:

  • optimizarea conversiilor;
  • cursuri practice de usability;
  • campanii AdWords și SEO;
  • informații despre marketing online și social media
  • logistică;
  • experiența clientului.

Pînă în prezent, peste 300 de cursanți au participat la cursurile organizate de Gala Premiilor de E-Commerce (GPeC) pe perioada verii. Programul de mentorat se adresează atît celor pasionați de comerțul online, antreprenorilor ce și-au deschis deja propriul magazin online, cît și furnizorilor de servicii și soluții e-commerce, procesatorilor de plăți, companiilor de curierat și agențiilor specializate.

✍ Înscrierile se fac pe site-ul oficial GPeC

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *