WordPress – cforms plugin

Ce este cforms

Cforms este un plugin pentru WordPress care permite crearea şi administrarea formularelor pe blog, în articole şi pagini. Trimiterea se face prin AJAX, dar pluginul trece la varianta standard dacă Javascript-ul nu s-a încărcat corect sau a fost dezactivat de utilizator.

Pluginul a fost creat de Oliver Seidel.

Link-uri utile:

Descărcaţi plugin-ul CformsII

Consultaţi forumul de discuţii

Traducerea în română

cformsII v. 13.2.2

  v.13.2.2.zip (55.6 KiB, 1,214 hits)

Folderul comprimat v.13.2.2.zip conţine fişierul cforms-ro.mo care trebuie plasat în folder-ul /wp-content/plugins al lui WordPress. Atenţie, nu trebuie plasat în folderul lui cforms, ci în folderul de plugin-uri general!

Nu uita să schimbi variabila define (‘WPLANG’, ”); din fişierul wp-config.php (din folderul lui WordPress) în define (‘WPLANG’, ‘ro’); !

cformsII v. 11.9 – 11.5

Nu sunt diferenţe la nivelul traducerii faţă de versiunea 11.4.

cformsII v. 11.4

  cformsIIv.11.4.zip (108.5 KiB, 1,515 hits)

Folderul comprimat cformsIIv11.4.zip conţine fişierul cforms-ro.mo care trebuie plasat în folder-ul /wp-content/plugins al lui WordPress. Atenţie, nu trebuie plasat în folderul lui cforms, ci în folderul de plugin-uri general!

Nu uita să schimbi variabila define (‘WPLANG’, ”); din fişierul wp-config.php (din folderul lui WordPress) în define (‘WPLANG’, ‘ro’); !

cformsII v. 11.3

  v.11.3.zip (53.9 KiB, 1,513 hits)

Folderul comprimat v11.3.zip conţine fişierul cforms-ro.mo care trebuie plasat în folder-ul /wp-content/plugins al lui WordPress. Atenţie, nu trebuie plasat în folderul lui cforms, ci în folderul de plugin-uri general!

Nu uita să schimbi variabila define (‘WPLANG’, ”); din fişierul wp-config.php (din folderul lui WordPress) în define (‘WPLANG’, ‘ro’); !

cformsII v. 11.2

  v.11.2.zip (53.9 KiB, 1,564 hits)

Folderul comprimat v11.2.zip conţine fişierul cforms-ro.mo care trebuie plasat în folder-ul /wp-content/plugins al lui WordPress. Atenţie, nu trebuie plasat în folderul lui cforms, ci în folderul de plugin-uri general!

Nu uita să schimbi variabila define (‘WPLANG’, ”); din fişierul wp-config.php (din folderul lui WordPress) în define (‘WPLANG’, ‘ro’);