Schiţe de bicicletă 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Trei poveşti cu bicicloanţa, de azi:

 1. La Bikezone, de unde mi-am luat iubită nouă metalică azi, a venit un MTB-ist exact cînd mi se monta Kelly-ul. Băiatul a probat frînele şi ne-a povestit umilinţa simţită cînd a trecut unul cu bicicletă de oraş pe lîngă el. Deci comparaţie între transpiraţie şi relaxare, efort şi bucurie, angajament şi îndemn, toate în favoarea celui cu bicla de oraş. Cînd ai roţi de 28, cadru de 22, roţi subţiri, ţi se spune biclă de oraş şi mergi. Cînd ai MTB, suferi pe şosea pînă ajungi la munte. La Braşov, probabil.
 2. Tot la Bikezone, au venit doi veterani cursieri. Ăla mai tînăr (vreo 60 de ani) a zis că a facut cu ăla mai în vîrstă (72 de ani, aşa a zis ăla mai tînăr) vreo 170 de kilometri azi. Venise să ia nişte camere noi. În afară de cursiere, nu aveau nimic la ei. Ţineau banii, camerele şi cheile în buzunarele din spate ale costumului ergonomic. Hm…
 3. În seara asta, cînd Obae mă aducea acasă de la OC, am oprit la semafor. Pe trotuar, doi puşti pe bicle. Au oprit şi ei la roşu şi se făceau că ambalează motoarele la biciclete. La verde, au plecat amîndoi bucuroşi.

Trei am zis, trei au fost, nu?


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Schiţe de bicicletă

 • Ioana

  pai cred si eu ca ala de 60 era tanar in comparatie cu nenea de 72.:))Si cu toate astea chiar ma bucura sa vad oameni cu varste asa inaintate facand sport si avand o asa mare pofta de viara.
  Mi-a placut si faza de la curs cu maine care devenea aproape niciodata si cu pe la 2 care defapt era pe la 3:))

 • George Hari

  Ioana, Cristian si Ionut de la Bikezone.ro tot sunt de treaba, orice ai zice. Daca nu stateam mult acolo nu aflam aceste minunate fapte povestite aici. Ma bucur ca ti-a placut la curs, nu uita ca lucram si duminica :-)