Crosul Petrom 2009: aleargă pentru combustibil 8


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

petrom

Ca şi anul trecut, Petrom organizează un cros şi dă ca premii benzină, DVD player portabil, iPod Shuffle şi ramă foto digitală. Mai promite că face piste pentru biciclete şi, cine ştie, poate anul ăsta chiar le face. Trasarea unor linii cu creta în parc o putem face fără vreun concurs.

Startul e în 27 septembrie, ora 11, la intrarea în Herăstrău dinspre Bd. C. Prezan. Înscrierea e tot acolo, de la 8.30.

Premierea se va încheia cu un concert Voltaj.

Detalii la ei pe site

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Andreea

Am înţeles că vor da premii şi nişte biciclete…

Alex

Da, sunt premii si biciclete. Eu sunt prima la linia de start. :)

Bica Marin

cred ca se putea organiza mai corect pe categorii de virsta de cite 10 ani. Adica 45-54 55-64 peste 64 este totusi un progres fata de anul trecut cind ultima categ de virsta a fost peste 40 ani Cred ca tr incurajate si persoanele mai in virsta. Sigur, scopul principal nu este premiul deoarece se premiaza numai primii 3. dar lupta cu cronometrul, cu rezultatele din anul anterior, evaluarea intr-o categ de virsta cit de cit rezonabila, fac multe pers sa vina la ac competitie. Cel putin eu imi compar rez actuale cu cele din anul anterior. Nu am insa… Read more »

Florin

Dom’le Bica te poti bucura acum. Iti dau o veste buna. Vlad Victor are in jur de 50 de ani, mai exact 49. Asadar o sa-l infrunti pe dl Dan Ilie. Mult succes!

alexandru

eu am castigat un DVD portabil si o bicicleta la tombolo,,:X:X:X:X

ana

Buna! Pista de anul trecut s-a refacut si cea de anul acesta o sa fie in parteneriat cu primaria capitalei. poti afla mai multe aici: http://www.responsabilitatesociala.ro/stiri-csr/a-avut-loc-crosul-petrom-editia-a-patra.html