Am văzut trei filme 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

One More Time (2015) ✭✭✩✩✩

Un cîntăreț în mare vogă pe timpuri trăiește din amintiri și încearcă să mențină vie legătura cu fiicele sale, într-un film plin de muzică, ironie și învățături. Între conflictele dintre cele două fete, cariere profesionale discordante și o familie încurcată, speranța își face loc și lucrurile se aranjează. Ia uitați aici.


The Brothers Grimsby (2016) ✭✭✩✩✩

Cu Sacha Baron Cohen și scris în parte de el. Repet, cu Sacha Baron Cohen, ca să știți la ce să vă așteptați. O comedie în care doi bărbați se găsesc la un moment dat într-o elefantă cu care fac sex mai mulți elefanți. Nu spun că nu sunt și poante ne-vulgare, dar grosul îl reprezintă glumele de sub centură. Cu și de Sacha Baron Cohen… Ia uitați aici.


Tom and Jerry: Back to Oz (2016) ✭✭✭✩✩

Un amestec de Tom și Jerry, Dorothy și echipa, Droopy și alte personaje de desene animate de pe „timpul nostru”. Cam multă vorbărie și cam multe momente muzicale (unele chiar mormăite, nu neapărat cîntate). Per ansamblu este un film bun pentru toată lumea, dinamic, vesel. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Am văzut trei filme

  • krossfire

    Am vazut The Brothers Grimsby si premisa nu mi s-a parut initial rea, chiar daca era un imens cliseu („TV trope”). Speram cumva ca actiunea sa nu fie la fel de cliseistica si ca glumele sa fie mai degraba in zona ”rough British humour”, decat in zona „ghici in ce am fost impuscat cu otrava si ghici cine trebuie sa scoata otrava afara”. Ghinion, ce pot sa zic :)