În Herăstrău sunt veveriţe 15


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

img_6681

Nu puteţi constata asta decît dacă mergeţi acolo să le vedeţi. Sunt pe alei, nu se tem de oameni şi vin să-ţi ia nuca din palmă dacă faci zgomot cu nucile. Iau nuca şi o ascund într-o scorbură numai de neamul lor ştiută.

Am ajuns în parc pe la 12:15, pentru că mi-a suflat vîntul din faţă. Bicicliştii bloggeri erau prin parc răspîndiţi. Pe la 12:30 s-au adunat iar la intrarea Charles de Gaulle şi s-au uitat unii la alţii. Eu m-am relaxat pe bancă, alături de doamna Bere şi domnul Popcorn, pentru că nu am venit cu prietenii la mine.

img_6679 img_6683

După vreo 15 minute, s-a produs relaxarea pe iarbă, chiar pe esplanada dinspre Aviatorilor. Am auzit că a fost Antena 1, dar eu i-am văzut şi pe cei de la Prima TV. Nişte fete aşteptau să vină şi co-prezentatorul lui Cabral de la emisiunea de la Acasă TV. În van au stat.

Pe la 13:30, lumea deja pleca. Unii au mai rămas la o vorbă. Au fost vreo 30 de bicicloanţe. Gardienii treceau pe alei, amuzaţi de încercarea noastră de a fi amendaţi, într-un parc unde e permis să mergi cu bicla şi rolele.

Cea mai tare rămîne veveriţa, după cum se vede în montajul de mai jos. Pentru ea, merită să vii zilnic pe bicicletă în Herăstrău, mai ales că şi ei îi place bicicleta şi arată asta de cîte ori are ocazia. A, în clip apar şi cai. În parc.

Următoarea acţiune ar putea fi în parcurile în care există semne care interzic accesul bicicletelor. Putem merge cu legile la noi.

Am ajuns acasă pe ploaie pe la 17:30, pentru că m-am mai oprit pe ici-colo. Mi-am spălat şi bicla cu această ocazie. Totul se rezolvă cu un ceai cu rom.

Au mai scris:

Petreanu (nu are biclă, e inadmisibil, ajutaţi-l!; a, dar are poze)

Gramo 1 (doar o poză, dar tot e ceva)

Gramo 2 (clip video, ieeei)

Cabral

Bucurenci

Raidextrem

Writeman

Mediaplanner

Iyli

Adrian Voicu (şi el e veveriţos)

Am doar 18 ani

Stele verzi

Doru Oprişan

Artistu’

Radu Restivan

Bleen

Ioan T. Morar


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

15 gânduri despre “În Herăstrău sunt veveriţe