Sora mea, Andreea Popescu, are nevoie de noi 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

andreea-popescu

ACTUALIZĂRI:

– Vezi mai jos şi sucursalele unde sunt deschise conturile pentru donaţii.

– Poţi dona online pe site-ul Mai mult verde, prin MobilPay.

Sora mea biologică nu se va supăra dacă o voi numi astfel pe Andreea Popescu. Îi spuneam aşa în glumă în timpul facultăţii, cînd ea era singura cu acest nume de familie din grupă, deşi nu se poate spune că Popescu este un nume rar în ţara noastră.

Am aflat cu surprindere că Andreea suferă de cancer osos, boală de care a aflat şi ea de curînd. Evident, operaţia respectivă se poate face numai în străinătate. Familia Andreei a identificat o clinică din Turcia care i-a prezentat proforma de 30.000 de euro. În 3 octombrie, Andreea ar trebui să intre în operaţie, dar încă are nevoie de bani. Dacă operaţia va reuşi, ea va purta o proteză internă la picior şi va face şedinţe de chimioterapie.

Mi-aş dori foarte mult ca Andreea şi Bogdan, prietenul ei, să poată strînge banii necesari la timp. Ea merită să aibă în continuare o viaţă veselă, pentru că este o persoană care munceşte mult şi care încearcă mereu să se perfecţioneze. Am colaborat cu ea de cîteva ori, ultima oară în calitatea ei de PR-istă la Mai mult verde.

Citiţi mai multe despre problema Andreei la Cancan (tot acolo, video de la Realitatea TV), vizitaţi-i contul de Facebook şi aruncaţi o privire şi în pagina Am o poveste pentru tine.

Donaţii:

LEI – Andreea Popescu, cont RON RO18BTRL04601201S65262XX, Banca Transilvania, Suc. Iuliu Maniu

EURO – Anamaria Bogdan, împuternicit Bogdan Marian Fireţeanu, RO56 RZBR 0000 0600 0317 8560 Raiffeisen Bank, Suc. I. C. Brătianu

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Sora mea, Andreea Popescu, are nevoie de noi