Petru merită să fie Masterchef 5


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

M-am uitat cu interes pînă acum la Masterchef și o să mă uit în continuare, deși încă am unele dubii privind onestitatea show-ului. Se vede clar că Petru se detașează de pluton și se apropie de victorie.

Petru Buiuca este un băiat priceput în bucătărie, nepriceput la bîrfe și înjurături și care-și păstrează calmul cînd trebuie.

Mai detaliat, eu văd la el următoarele calități:

  • este politicos
  • nu-și atacă niciodată colegii
  • nu înjură ca birjarii, așa cum fac ceilalți concurenți și bucătarii din juriu
  • i se dă o sarcină și el o îndeplinește fără comentarii
  • este calm la testele sub presiune și în cadrul lucrului în echipă
  • are o viziune sănătoasă despre lume

Cîștigătorul de la Masterchef ar trebui să fie un model în totalitate, nu numai în ceea ce privește gătitul. Avem nevoie de modele în țărișoară și eu îl aleg pe Petru, deși e mult mai tînăr decît mine. Îmi place motto-ul lui: „Dacă arată bine, mănîncă-l!

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]Este simpatic cînd spune că-și va tatua logo-ul Masterchef pe corp dacă va cîștiga. Nu cred că e nevoie, trebuie doar să rămînă la fel de echilibrat și priceput ca pînă acum.

Foto: Pro TV

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 gânduri despre “Petru merită să fie Masterchef

  • gadjodillo

    Îmi place viziunea ta. Din păcate, cred că tocmai aceste calităţi ale lui Petru îl vor face să nu cîştige. Pînă la urmă, e vorba de Pro TV. Modelele pro tv-ului nu pot fi atît de aproape de normalitatea pe care spectatorii pro tv-ului nu o creditează prea mult.

  • Fata de pe plaja cu ganduri

    Eu nu (prea) am urmarit emisiunea, dar m-am uitat la finala ( in reluare, fara sa stiu rezultatele) si asa am zis si eu: „Petru merita”. Pentru modul in care si-a concentrat motivatia, in ciuda coagularii celorlalti participanti care o sustineau enervant pe Mimi, pentru detasare, pentru increderea in sine si pentru caracter. Mi-a placut mult de el, ar trebui sa ramana echilibrat!