A 15-a mutare în București. Să fie cu noroc! 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)


Mă mut a 15-a oară în capitala frumoasei mele țări. Despre primele 13 mutări am mai scris pe acest blog. La a 13-a speram să fie cîțiva ani, dar n-a fost decît unul și ceva. N-a fost cu noroc. A 14-a s-a produs de curînd și, foarte aproape de ea, va fi și a 15-a. Sunt un melc urban (dar nu sunt eu ăla care se tîrăște prin București la evenimente).

Aceasta este însă ceva mai deosebită: de data asta, nu mă mai mut într-o casă, ci într-un depozit. Nu vă speriați, nu voi dormi acolo, dar îmi voi duce avuția acolo. O serie de cutii cu nimicuri și obiecte adunate de mine și de frații mei de-a lungul timpului vor dormi la Euroministorage (EMS).

Cunosc acest depozit de cîțiva ani și cred că-l cunosc mulți oameni care se mută des. Am cumpărat de la ei de cîteva ori cutii bune de diverse mărimi, scoci, folie cu bule. Acum este timpul să am o relație mai strînsă cu Euroministorage. Voi avea acolo o boxă de tip 3, unde lucrurile mele vor sta cel puțin 6 luni în siguranță, în speranța că vor veni vremuri mai bune și că acest oraș mă va accepta din nou.

  

Despre acest sistem self-storage puteți citi pe site-ul oficial. Eu pot să fac o sinteză tehnică a depozitului:

  • acces la boxă în orice zi, între orele 7 și 23. Există posibilitatea de acces și pe timpul nopții, la cerere.
  • sunt boxe de mărimi diferite, între 1 și 35 de metri pătrați. Cele mai solicitate sunt boxele de 3 și 4 metri pătrați.
  • accesul auto se face prin Bd. T. Pallady, aproape de ieșirea pe Autostrada Soarelui.
  • acces cu card la poarta mare, poarta clădirii, lift. Chiar dacă a intrat cineva o dată cu tine, tot trebuie să scanezi cardul, pentru ca sistemul să te recunoască și să te lase să ieși la final.
  • poți folosi lacătul tău sau cumperi de la ei. Fiecare boxă are alarmă individuală și depozitul este păzit tot timpul.
  • la parter, ai sisteme de transport și ridicare: cărucioare, liza, transpalet.

Mai multă siguranță pentru lucrurile tale chiar că nu poți avea: paznic non-stop, sistem de supraveghere video, alarmă în caz de efracție. Iar dacă dorești, tot la EMS îți poți stabili sediul social al firmei.

Prețurile diferă în funcție de tipul boxei și timpul de închiriere, așa că cel mai bine este să-i contactezi și să afli cam cît te-ar costa să-ți depozitezi lucrurile la EMS. Poți folosi estimatorul de spațiu de pe site și-ți recomand și turul virtual al clădirii.

În curînd îmi voi duce lucrurile la Euroministorage și vă voi mai povesti despre self-storage-ul din București.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.