Cum e cu mincarea in Franta


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

Uitati cum sta treaba: daca vrei sa maninci in Franta undeva in oras si nu-ti ajunge un sandvis sau o salata anemica, trebuie sa ai spirit de observatie, un ceas si sa te grabesti. Masa adevarata se serveste intre 12 si 14, cind e pauza cam peste tot, la institutii si la unele magazine. Numai ca daca ajungi la restaurant pe la 13:45, poti fi refuzat, pentru ca bucatarul a plecat. Costa prea mult sa stea la restaurant toata ziua. Mai poti incerca la unele braserii, unde se maninca si la bar. Acolo poti minca si in afara orelor traditionale de luat masa, dar numai ceva scurt, adica oua-ochiuri de exemplu. Seara trebuie neaparat sa rezervi masa la majoritatea restaurantelor.

La Residence 8:
La doua zile, la 7 dimineata vine camionul care ia gunoiul. Vrind-nevrind, trebuie sa te trezesti la ora aia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.