Concurs cu tentă verde pentru bloguri 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)

Grupul de iniţiativă ecologică EcoSemnal, prin Naturalist.ro şi EcoMagazin.ro lansează prima ediţie a concursului “Educ şi informez în mediul meu înconjurator”. Invităm pe toti aceia care iubesc şi respectă natura să participe la protecţia mediului pe o cale simplă, la îndemana oricui, folosind doar propriile cuvinte.
Participanţii sunt rugaţi să scrie articole cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizează şi îndeamnă la acţiune, despre natură şi ecologie, gânduri personale, idei originale şi inovatoare în domeniul protecţiei mediului.

Articolele vor putea fi înscrise şi votate pe toată durata desfăşurării concursului pe website-ul www.naturalist.ro, urmând ca la sfârşitul lunii septembrie articolele câstigatoare sa fie selectate de un juriu format din reprezentanţi ai Grupului Civic Bucureşti, Adevărul Verde, revista EcoPeople, revista Verde Crud, revista Remedio şi asociatiile Bio România, EcoAssist., Salvaţi Delta, Mai Mult Verde si Viitor Plus.

Înscrierea articolelor în concurs se poate face la adresa http://www.naturalist.ro/submit prin simpla adăugare a adresei web unde articolul a fost publicat, urmând instrucţiunile. Publicarea articolelor se poate face pe EcoMagazin.ro, într-un jurnal ecologic personal, nume.ecosapiens.ro, în cadrul comunitatii EcoSapiens.ro sau chiar pe bloguri personale, cu menţiunea că acesta participă la concursul “Educ şi informez în mediul meu înconjurator”.

Un participant poate înscrie mai multe articole în concurs şi poate avea astfel mai multe şanse de castig, dar va primi un singur premiu, pentru cel mai bine clasat articol.

Premiile Concursului
Locul 1 – O bicicletă Chopper oferită de Lowriders.ro
Locul 2 – Un Aparat Foto Nikon Coolpix P50 oferit de Altshop.ro
Locul 3 – Un Binoclu Nikon 8×25 Sportlite oferit de MagazinulTau.ro
Locul 4 – O masină de făcut paine + 7 kg de faină ecologică oferit de Shalom Bio Food
Locul 5 – Un pachet de produse bio în valoare de 200 ron oferit de Magazinul Leacul
Locul 6 – Un storcător de fructe oferit de Pro Solar – Panouri solare
Locul 7 – O staţie meteo analogică oferită de Magazinul online InAvantaj.ro
Locul 8 – Un lămpaş solar oferit de Carpat Energy
Locul 9 – Un încarcator pentru telefonul mobil acţionat manual oferit de Carpat Energy
Locul 10 – Cartea „Planul B 2.0 – Salvarea unei planete sub presiune şi a unei civilizaţii în impas”, autor Lester R. Brown din Librăria de cărti ecologice EcoMagazin

Înscrierea articolelor în concurs are loc în perioada 15 august – 30 septembrie, urmând ca articolele câstigatoare sa fie selectate pe baza unui algoritm ce va ţine cont atât de voturile publicului cât şi de preferinţele juriului.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Concurs cu tentă verde pentru bloguri