BRD renunţă la extrasele de cont pe hîrtie 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

După Vodafone, este a doua companie despre care aud că face un gest responsabil. BRD nu mai trimite din oficiu extrasul de cont pe hîrtie prin poştă. Iată mesajul băncii:

In era comunicarii electronice, BRD – Groupe Societe Generale va recomanda canalele alternative pentru obtinerea extraselor de cont lunare. Fiind abonat BRD-NET, puteti obtine oricand, gratuit, date despre istoricul operatiunilor lunare, de la orice calculator conectat la Internet.

In cazul in care doriti sa primiti in continuare extrasul de cont, pe suport hartie, il puteti obtine prin posta sau  la unitatea BRD la care aveti conturile deschise, in mod gratuit, o data pe luna.

Aceste masuri fac parte din programul de protectie a mediului inconjurator pe care Banca il deruleaza. Alaturati-va noua in demersul de protejare a mediului inconjurator!

Încă aştept să facă şi Orange acest lucru. Hai că nu e greu! Semnaţi petiţia, poate ajută la ceva.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “BRD renunţă la extrasele de cont pe hîrtie

  • viorel dudau

    Sincer, cred ca e mai degraba un demers economic, decat ecologic. Toata lumea se pregateste pentru mult anuntata criza din 2009, iar cu masura asta presupun ca au eliminat niste cheltuieli destul de mari. A, si in plus, mi-a soptit o pasarica ceva de niste mici restructurari in viitorul apropiat in BRD… Totusi au comunicat masura intr-un mod foarte elegant, aplauze :)