Circ cu Daniela Popa, candidată pentru Parlament 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

circ

Candidaţii ăştia nu numai că ne iau drept proşti, dar apelează uneori la metode de “campanie” de mi-e mie ruşine.

Azi trecea prin cartier un tractor care trăgea două vagonete. Totul era decorat în stil parc de distracţii, atelajul avea girofare şi steaguri fluturînd, pe care scria pompos Votaţi Popa Daniela! (cu numele de familie primul, ca la miliţie).

În vagoane, nişte copii. Probabil că în difuzoare se auzea: “Deci, copii, să le spuneţi părinţilor că tanti Popa Daniela v-a plimbat prin oraş azi şi trebuie să o voteze. Şi mîine aducem şi fasolea şi cîrnatul. Iar voi, cînd veţi fi mari şi veţi face 18 ani, să nu uitaţi de tanti Daniela, dacă o mai trăi atunci, da?”

Eu propun o metodă asemănătoare pentru alegătorii de vîrsta a 3-a, a 4-a şi a 5-a: să-i împingă încet pe trotuare în scaunele cu rotile, pe muzică de Strauss şi să-i alimenteze în timpul ăsta cu basme şi gogoşi proaspete.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Circ cu Daniela Popa, candidată pentru Parlament

  • Mihai

    Pai “Popa Daniela”, normal, ca inca mai avem constiinta crestina si cand auzim “Votati Popa” suntem manati sa punem stampila la fel cum ne crucim in autobuz cand trecem pe langa o biserica :)))

    Ideea dvs e geniala :D:D

    Mai grav mi se pare cazul din Petrila si Petrosani: candidatii au cumparat spatiu pt publicitate in ziarele locale pt a transmite condoleanta electorale familiilor victimelor din explozii.