Cișmigiul kitschos de Florii 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

În drum spre alt drum, de la Coca, am dat prin Cișmigiu . M-au derutat puțin băieții în costume negre, burtă și mușchi necontrolați, dar am înțeles că erau acolo ca să nu se fure florile din corturi, care erau la vînzare. Plus că mai erau pe acolo niște tineri îmbrăcați în costume de epocă, vorbind la mobile și probabil veau nevoie de protecție.

Ciudățenia de la intrarea în parc am înțeles că e Turnul Eiffel , mi-a zis un mucicant care băga pe sub fălci un pateu, înainte să urce pe scena improvizată în fața ciudățeniei ascuțite, îmbrăcate în iarbă. Deci, de Crăciun am avut puță de metal, acum avem puță verde. Am crezut că are și lumini în ea grozăvia, dar sunt capsulele cu apă ale florilor spînzurate pe schela de lemn.

Am plecat cînd am auzit frîne de troleibuz în stradă. O ciocnire insignifiantă. N-a murit nimeni.

Poze mai jos, video poate mai pe seară, că ziua trece repede!

cismigiu1

cismigiu3 cismigiu2

Concluzia: nu mergeți în Cișmigiu azi!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Cișmigiul kitschos de Florii

  • iulia

    Am trecut si eu prin Cismigiu nestiind ce o sa gasesc acolo. Eu am crezut ca chestia aia verde este un brad nereusit si nu am reusit sa-i gasesc logica, dar nici nu m-am straduit prea mult. Am incercat sa plec cat mai repede de acolo pentru ca era foarte aglomerat. Restul parcului este chiar dragut si mai putin populat si barcile nu sunt scumpe :)

  • George Hari

    Cişmigiul nu e kitsch (oare mai e acolo cîrciuma aia unde te întreabă la intrare dacă mănînci sau doar bei?), dar puţa verde era. E cam la stradă parcul şi scuipă oamenii seminţe, dar e parcul nostru.