Sîni, sîni, peste tot, chiar şi între ochii preşedintelui! 5


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Anul ăsta nu am mai scris despre examenul de licenţă. Noutăţile ar fi notele mai mari şi faptul că subiectele au fost ştiute şi au fost mai puţine decît la bacalaureat. Dar nu pot să nu împărtăşesc cu blogosfera acest fragmenţel dintr-o lucrare de la contestaţii. Mă întreb ce va scrie omul în lucrarea pentru admitere la masterat, pentru că nu mă îndoiesc că va da la masterat.

Se spune că un eveniment e atunci când un om muşcă un câine. Libertatea caută sau creează astfel de ştiri, alteori afişează sâni, sâni, sâni peste tot. Oare în România liberă, pe prima pagină, va apărea vreodată un sân? DA! Doar dacă va fi muşcat de Băsescu, sau sânul îl va stropi pe preşedinte între ochi în public. Măcar Traian va scăpa cu faţa curată, lucru ce nu se poate spune şi de Emil Constantinescu.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 gânduri despre “Sîni, sîni, peste tot, chiar şi între ochii preşedintelui!

  • Ankanca

    Uau… dacă nu aș ști că sunteți profesor și nu aveți interes să mințiți poporu’ din blogosferă, aș crede că e inventată fază! Imposibil să existe specimene de-astea… Și mai era și de la contestații lucrarea!
    Cei 3 S din mass-media știam că vin de la Sânge, Sex și Scandal… nu de la Sâni, sâni, sâni..
    Acum… fiecare cu varianta lui.

  • simcute

    Măi, omul a remarcat caracteristica ziarului popular (sâni pe prima pagină) şi faptul că un ziar generalist nu ar publica aşa ceva.

    Sigur, nu a folosit un limbaj academic, iar opinia nu avea ce căuta aici, dar într-o altă împrejurare ar fi fost apreciat, nu credeţi? Plus că, să nu uităm, a făcut legătura cu incidentul lui Emil Constantinescu, ceea ce nu-i de colo :-)

  • Ramona Cornea

    Nu ca ar fi mintit omu’. Adevarul este ca suntem inconjurati de sani la tot pasul :)) Insa, sa fim seriosi, asta nu e un subiect ce ar putea fi dezvoltat intr-o lucrare ci doar discutat cu „baietii la o bere”.