Premiile TV mania 2008 – video 14


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

Am ales trei momente importante: apariţiile pe scenă ale celor de la Mondenii şi Cronica cîrcotaşilor şi contribuţia lui Marius Hagger (director Ringier România) la concertul trupei Zero.

Au scris despre eveniment:

Pagina de media

Dan Vîrtopeanu

Bogdan Apostol (plus foto)

IAA (merci pt. credit foto)

Îmi rămîn în minte versurile celor de la Taxi :

Am nostalgia talk-show-urilor de demult,

Cînd nu se arunca cu apa din pahare…

MONDENII

[flashvideo filename=video/mondenii.flv /]

CÎRCOTAŞII

[flashvideo filename=video/circotasii.flv /]

MARIUS HAGGER

[flashvideo filename=video/hagger.flv /]


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

14 gânduri despre “Premiile TV mania 2008 – video

  • George Hari

    Da, observ şi eu, dar numai la cel cu Mondenii văd că face aşa. O să studiez problema. Nu revin cu impresii, las publicaţiile din trust să facă asta, ei sunt mai profesionişti decît mine.

    ACTUALIZARE: Cred că am rezolvat, acum ar trebui să meargă pînă la capăt.

  • huidan

    Dupa ce a multumit ginecologului care i-a sugerat mama-sii sa nu mai faca un alt chiuretaj si astfel s-a nascut el, Mihai Bendeac mai trebuia sa multumeasca cuiva, fostului sau coleg Dragos Stoica a carui prestatie artistica in serialul Mondenii a dus la succesul fulminant al trupei. Lui Dragos Stoica, ca admnirator i-as fi dat un premiu de excelenta pentru talent, pentru ca a adus un suflu nou in divertismentul romanesc si pentru ca este un actor cum nu prea avem in generatia tanara. Se vede treaba ca unii dau masura talentului si altii culeg laurii.Ca asa e la romani.

  • Victor

    Huidan,

    Din cate stiu Mihai Bendeac a scris scenariile tuturor emisiunilor „Mondenii” asa ca fara poantele lui Dragos Stoica n-ar fi fost decat un baiat amuzant care il imita foarte bine pe gigi.
    Nu tin partea lui Bendeac si nu am nici un interes de nicaieri.
    Oricum, un suflu nou in divertismentul romanesc l-a adus intreaga echipa de la Mondenii, inclusiv cei care au plecat si cei care au venit pe parcurs.

  • Mihai

    Dragos Stoica e talentat, dar nu cred ca se poate vorbi de faptul ca altii culeg laurii. El a fost cel mai pregnant personaj fiindca l-a interpretat pe Gigi Becali. Dar Mihai Bendeac si Mirela Zeta sunt la fel de talentati.

  • huidan

    Nici eu nu tin partea niciunuia, ca nu impart banii cu mine,vorba romanului, dar ca telespecator fidel, incerc sa fiu obiectiv. Victor, Dragos Stoica a fost principalul scenarist in primele 2 sezoane din Mondenii, dupa care am inteles ca n-a mai vrut sa scrie din anumite motive. Am citit intr-un interviu al lui, daca nu ma insel, in VIP, am auzit si cand au fost invitati odata la tv, el si M. Bendeac si se vedea si pe generic, Dragos era trecut primul la scenaristi. Ii raspund si lui Mihai: Stoica a fost pregnant prin toate personajele interpretate, nu doar prin Jiji, asta e parerea mea si a multor prieteni, iar cand m-am referit la culesul laurilor, voiam sa spun ca trebuia inclus si el pentru ca a contribuit foarte mult. Daca Angel Popescu primeste laude dupa un sezon, fiindca era in trupa, pentru cei 2 ani de Mondenii, nu ti se pare firesc sa fi primit aceleasi laude si Dragos Stoica dupa 4 sezoane de Mondenii? Mi-e simpatic Angel, dar n-a stralucit cu nimic. Cat priveste talentul celorlalti 3: Mihai, Mirela si Adriana Gramosteanu, tot respectul. Eu lucrez in cercetare. Sunt intr-un proiect cu alti doi colegi:unul chimist si un altul fizician ca mine. Sa presupunem ca acum eu ma retrag. In martie ei trebuie sa predea proiectul, in speta inventia. De obicei se prezinta la conferinte internationale. Ce vor face? Ma exclud, nici macar nu vor aminti de mine? Pot contribui inca 10 dupa mine, daca eu am dus alaturi de ei acel proiect pana la un punct, sunt obligati sa-mi recunoasca contributia. Cred ca asa ar trebui sa fie si in lumea artistica. Pentru ca n-au fost recompensati pentru ultimul sezon, atunci as fi inteles, dar cand vine vorba de toata activitatea de pana acum, ajungem in acelasi punct: doar unii au fost chemati pentru lauri!!!

  • huidan

    A, Victor -uite ca am devenit si avocat, dar simt o doza de rautate in postarea ta- pe langa faptul ca dl. Dragos Stoica a fost si unul din scenaristii show-ului si, tinand cont de succesul Mondenilor, a facut-o bine, este si ACTOR si se vede treaba unul foarte bun,la fel ca si ceilalti, din moment ce a reusit sa ne cucereasca… in nici un caz, „un baiat amuzant care il imita foarte bine pe gigi.” De unde atata venin fata de un actor care ne-a dus si ne va mai aduce zambetul pe buze? Ma intreb si eu!!!Ce destepti suntem noi romanii si peste granite, nu ne baga nici dracu’ in seama, chiar si cand suntem cei mai buni. Ti-o spune Stan Patitul. Asa suntem noi ca vulpea care nu ajunge la struguri…spunem ca sunt acrii.

  • Victor

    Huidan,

    Te-ai incins prea tare pentru un simplu comentariu pe blog al unui telespectator fidel care nu are nici o legatura cu nici una dintre parti.
    Era pur si simplu un lucru demn de consemnat si nu vreau sa fiu rautacios cu nimeni. Si eu il admir pe Dragos Stoica fiindca m-a facut de o gramada de ori sa rad si sa ma binedispuna.
    Asadar, eu ii admir in aceeasi masura pe toti „Mondenii” si le doresc tot binele si mult succes mai departe.
    Restul…e tacere :)

  • George Hari

    Eu sunt ca vulpea care nu ajunge la struguri şi spune că sunt acri. Sunt invidios pe ăştia de la Mondenii, pentru că au transformat ceea ce se consideră un succes facil în actorie (prin imitarea unor personaje celebre) în rating, bani şi fenomen. Eu mă uit la ei şi nu mă gîndesc la autorul scenariilor şi la nu ştiu ce discuţii ale lor în interior. Sunt ale lor, să şi le rezolve, dar eu sunt publicul şi-i judec după ceea ce văd.

  • dragos

    bai victoras hai sa-ti explic ceva: bendeac a scris un cacao la mondenii. nu era in stare sa faca o gluma de final intr-o secventa. in afara de vulgaritate si de hi5 habar nu are asa ca lasa-l in puii mei…