Bărbaţii români fac grămada bună 9


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Românii noştri sunt grămadă şi e foarte bine, pentru că au cîştigat la o diferenţă umilitoare pentru oaspeţi. Asta am învăţat azi la meciul de rugby România – Spania, graţie invitaţiei publice pentru bloggeri şi twitterişti a lui Chinezu, a insistenţei delicate a lui Bogdan şi a invitaţiilor oferite de Federaţia Română de Rugby. Ei, şi am putut merge cu bicla acolo şi am şi găsit-o la plecare tot acolo!

Eu am înţeles că meciul de rugby are două reprize de cîte 40 de minute şi că în pauză stai la coadă la bere Stejar la pahar şi te întîlneşti cu Adrian, Bobby, Ionuţ, Cezar, Sabina şi cu alţi însetaţi (în afară de Sabina, că pe iubitul ei nu l-am întrebat).

Pentru că evenimentele sunt mai rapide decît mine, nu vă pot oferi acum decît acest teaser sau trailer sau forşpan sau ţucumbăr de mai sus şi rămîne să fac un montaj video mai de 10 minute limita la Youtube mîine. Dacă se copiază de pe DVD, dacă aia, dacă ailaltă…

Oricum, „România = victorie” şi „vrem un eseu”, cu astea adorm diseară în minte! Şi chiar, cu ocazia asta am văzut unde voi asista la concertul lui The Cranberries în iulie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 gânduri despre “Bărbaţii români fac grămada bună