„Microbist” poate însemna şi iubitor de rugby?


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)


Fan Federatia Romana de Rugby

Ba mai mult, îţi poţi susţine echipa naţională de rugby dacă ştii că are performanţe bune? De la Radio Erevan vine răspunsul: „Da, poţi, dacă sunt promovate meciurile echipei naţionale!”

Am trecut azi pe lîngă un afiş la metrou, care anunţa simplu: sîmbătă, 19 martie, de la ora 17, are loc meciul România – Spania, pe stadionul Arcul de Triumf. Anul trecut aş fi trecut pe lîngă afiş fără să clipesc, dacă nu erau Chinezu, Vlad Dulea şi alţi cîţiva entuziaşti. Ei au făcut valuri în blogosferă şi twittosferă şi au adunat oameni cărora le plăcea rugby-ul dar nu avuseseră ocazia să vadă echipa naţională în acţiune şi oameni care nu considerau rugby-ul mare chestie.

Poate că încă fac parte din a doua categorie de oameni, dar mi-a plăcut să fiu pe Stadionul Arcul de Triumf şi pe cel din Buzău anul trecut, să strig, să fac poze şi să filmez şi să fiu cu oameni cunoscuţi.

Toate astea pentru a vă îndemna să participaţi la unul sau mai multe din următoarele lucruri:

 1. Concurs la Chinezu, prin care el vrea să formeze o echipă de suporteri pentru meci. Detalii la el pe blog.
 2. Concurs pe Facebook al Federaţiei Române de Rugby, prin care o persoană poate cîştiga invitaţie la meci pentru el şi încă şase prieteni.
 3. Concurs la Sportmeet.ro, se pot cîştiga 7 invitaţii, ai de făcut diverse chestii pe Facebook.
 4. Meciul de sîmbătă dintre România şi Spania.

  Încercaţi unul dintre aceste lucruri, pentru că tot pe stadion veţi ajunge, pentru a striga „România” alături de cei care descoperă rugby-ul românesc sau care au acest microb de ani buni!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.