Video mapping 3D pe clădirea Arhitecturii 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Nu mai văzusem pe viu tehnica video mapping 3D, recunosc. Această tehnică de simulare 3D, un trompe l’oeil al lumii moderne, a fost aseară pe clădirea Facultăţii de Arhitectură. Un loc nu foarte bine ales, dar poate logic ales, avînd în vedere că există un important magazin Orange acolo.

Pentru că da, Orange a organizat toată treaba, pentru a-şi lansa serviciul HD Voice. Păcat că oamenii n-au înţeles ce înseamnă asta. Voucherele oferite erau pentru o reducere de 10 euro la un telefon, nu era un pliant cu informaţii. Dar spectatorii s-au bucurat de umbrelele gratuite şi de cuburile ciudate branduite, un fel de clepsidre mai moderne.

Show-ul interesant, deşi scurt şi cam amestecat. Unele secvenţe nu ştiu ce voiau să sugereze, probabil au fost puse în amestec de către firma care a implementat sistemul de proiecţie, ca să fie acolo… Iată animaţia integrală:

Poate din cauza vibraţiilor de la sunet, aparatele de proiecţie s-au tot bîţîit, ceea ce făcea ca unele repere de pe clădire să nu coincidă mereu cu simularea 3D.

Repet, păcat că oamenii au plecat de acolo crezînd că Orange a vrut doar să scape de acele umbrele şi să facă puţin zgomot. Nici pomeneală de HD Voice şi cu atît mai puţin de cîştigarea unor abonaţi care să cumpere telefoane compatibile cu noua opţiune.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Video mapping 3D pe clădirea Arhitecturii