Blogurile mele pentru BlogDay 2007 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)

Ca de obicei în 31 august, este ziua în care se presupune că te laşi în voia clicurilor şi descoperi blog-uri noi, inovatoare, originale sau diferite de cel propriu. Le-am descoperit pe cele de mai jos de curînd. Nu întîmplător, majoritatea aparţin unor studenţi la FJSC.

–––-

Cinderella: http://dimineti-de-vara.blogspot.com

Nu a scris prea mult pînă acum, îşi ilustrează mesajele cu imagini uneori banale luate de pe Web, dar scrie sincer, îşi pune întrebări, dă răspunsuri. Cred că foloseşte acest blog aşa cum ne uităm uneori pe un album cu fotografii: cu grijă, cu gîndul la trecut şi cu speranţă în ceea ce vom aşeza în următoarele pagini goale. Susţine că este un copil, dar sunt aproape sigur că ştie că este mai matură decît mulţi dintre cei de vîrsta ei. Îmi place lista cu lucrurile în care se regăseşte, din coloana dreaptă.

–––-

Goriulian: http://orasuldesmarald.wordpress.com

Îl ştiu IRL mai de mult timp, dar abia de curînd i-am descoperit blogul. Un băiat tehnic dar cu zîmbetul pe buze. Îşi formatează mesajele şi le condimentează uneori cu smiley-uri şi elemente grafice (deformare profesională, probabil). Descoperă cu mirare blogosfera. Diversitatea mesajelor sale este revigorantă.

–––-

Luciat: http://www.terorista.ro

În primul rînd, are un nou nume de domeniu fantastic! În al doilea rînd, nu acceptă orice comentariu, ceea ce dovedeşte că unii bloggeri români devin maturi şi încep să înţeleagă diferenţa dintre libertatea de exprimare şi legile RV. În principiu, ea citeşte multe cărţi şi le critică. Vă recomand secţiunea „Însemnări mişto”, în care citează mesaje de pe alte bloguri. A, are şi pisică.

–––-

Maria: http://ciocolata-minerala.blogspot.com

Nici Maria nu a scris prea mult pînă acum dar promite. Nostalgică, povesteşte deseori cum era în liceu şi-i descrie cu ironie pe liceenii de astăzi. Citeşte des blog-urile prietenelor ei şi de aceea temele ei sunt preluate sau reluate în alte părţi. Uneori face liste, merge des la concerte şi filme, ba mai şi munceşte. Şi povesteşte despre toate astea.

–––-

Hellene: http://hellene-a-piece-of-me.blogspot.com

E din Timişoara, mai are un blog în afară de acesta, citeşte şi mărturiseşte că uneori se uită la televizor. Îmi place că-şi povesteşte peregrinările, experienţele ieşite din comun, laudă şi critică. În fond, chiar ea spune despre ea că este o „tomată cu scufiţă”. Nu uitaţi să-i vizitaţi şi galeria foto.

Mai multe despre sărbătoarea BlogDay.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Blogurile mele pentru BlogDay 2007

  • Goriulian

    Multumesc mult pentru nominalizare. Chiar ma simt onorat sa fiu alaturi de Lucia T, care are un blog atat de bun. E un pas important pentru cariera mea de blogger. :)

    See you at Leu.