La puţini ani, Iliescu! 11


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

Cu ocazia zilei de astăzi, aş dori să-i urez tovarăşului Ion Iliescu un călduros “La cît mai puţini ani!”. Una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii mele va fi atunci cînd voi vedea un act asemănător celui de mai jos, cu numele lui Iliescu pe el.

certificate_deces_nicolae_ceausescu_elena_ceausescu_resize

Foto: Ghidul Bacăului

ACTUALIZARE

Despre scîrbos au mai scris cîţiva bloggeri, dintre care mi-au atras atenţia:
Adrian Ciubotaru
Andrei Roşca


11 gânduri despre “La puţini ani, Iliescu!

 • krossfre

  Cred ca a fost primul ”nene” de care m-am speriat in copilarie (aveam vreo 4 ani cred). Mai nasol a fost si cand am inteles ce inseamna ”presedinte’.

 • victor

  aoleu, ce macabru! bine ca nu va are mister Iliescovici la blogroll. :))

  si…o strofa pentru Ceasca :

  E in mine e in tine
  E in fabrici si uzine
  Azi il poarta fiecare
  Ceausescu-n veci nu moare

 • Lori

  Domnule Hari, nu e bine sa doriti raul aproapelui dumneavoastra.
  Sau poate va ganditi ca asta e cel mai bun lucru care i s-ar putea intampla? ;))

 • George Hari

  Doamna Lori, fereasca-ma sfantul sa fie Ilici aproapele meu. Aproapele meu sunt familia, prietenii, tinerii golani de la uinversitate, in nici un caz nenorocitul asta comunist.

  Victor, se pare ca stia Ada Milea ce stia. E si ea o Brucana a muzicii culte, deh.

 • Odeena

  Putin probabil sa ajungem sa vedem vreodata o hartzoaga de genul. Pe de alta parte, cand dl. Iliescu isi va da obstescul sfarsit sunt convinsa ziarele vor fi pline de articole… interesante, de la elogii si pana la “Ion Iliescu a trecut in lumea celor drepti — chiar daca PSD-ul se vroia de stanga” [

 • Lori

  Aproape in sens biblic.

  Moartea lui Iliescu ar echivala si cu iesirea lui din politica. (doar fara el, nastase si geoana, mai are sanse psd-ul).

 • Bogdan

  Nu-mi vine sa cred ca un nene care preda intr-o facultate din Romania poate sa scrie asa ceva pe blog. Mi se pare aberant. Ma bucur ca nu mi-ati fost profesor, desi am trecut pe la facultatea in care predati.

  Cum ar suna daca studentii pe care i-ati suparat ar scrie pe blogurile lor ceva asemenator, insa in loc de iliescu sa scrie Popescu? Jignitor, nu?

  Nu-s nici pe departe vreun admirator al lui nea Nelu, dar, pe bune, e o chestiune de bun simt.

  Eu as sterge aceasta postare.

 • George Hari

  Lori, în sens biblic vorbeam şi eu. Dacă tot suntem atît de creştini, nu ar fi trebuit să-l votăm pe preanecuratul Iliescu.

  Odeena, cînd i-o veni momentul sper să doarmă neîntors, pe ce parte vrea el.

  Bogdan, şi eu mă bucur că nu am studenţi comunişti. Slavă Domnului, cei pe care-i am înţeleg cît rău a făcut ţării acest tîmpit fost preşedinte pe care probabil l-au votat părinţii tăi. Iar dacă-mi ceri să şterg acest articol îmi demonstrezi că ai fi făcut ceva carieră la cenzură în urmă cu cîteva zeci de ani. Las la o parte faptul că e aberant să-mi ceri asta.

 • krossfire

  Bogdan : Asta nu este blog de profesor. Nu contine materiale didactice si dupa articole si aspect prezinta strict preferintele si o serie de intamplari din viata autorului. Ca autorul este si profesor este alta treaba. In primul rand este ”cetatean” (cat de comunist a sunat expresia) si beneficiaza de dreptul la libera exprimare, fie si ”publica”.

  Daca blogul avea un titlul gen ”Blog oficial…etc..etc” era oarecum justificata interventia ta considerand ca articolul are o atitudine violenta impotriva criminalilor de stat….ahh..fostilor presedinti.

 • Bogdan

  Se pare ca nu m-am facut inteles.

  George, e o chestiune de bun simt sa nu iti doresti sa vezi pe cineva mort. Nush, mie mi se pare sadic. Legat de cenzura, nu sunt un fan. Sunt sigur ca nu m-as fi descurcat deloc sa cenzurez pe cineva :)

  krossfire, nu poti spune simplu “acesta nu este un blog al unui profesor”. George este si profesor. Atunci cand a aruncat pe blog perlele studentilor, ma intreb in ce calitate a facut-o.

  Hmm, chestia cu libertatea de exprimare. Cred ca nu ai inteles corect termenul. A te exprima liber nu inseamna a jigni. Si sa-mi mai spun ceva, invatat tot la facultatea de jurnalism: atunci cand nu-ti place de cineva, nu il ataca direct. Oamenii vor avea tendinta sa-l perceapa ca pe o victima.

  Unde naiba or fi acele indicatii pretioase cum ca e mai bine sa lasam faptele sa vorbeasca.

  George, cred ca era mai simplu sa pui clipul de pe youtube in care Iliescu le multumea minerilor. Probabil ca erai ceva mai obiectiv. Nu o lua personal. Chiar apreciez ceea ce faci pt. FJSC. Insa atunci cand am spus “eu as sterge acest post”, am spus ce as face eu, nu ce trebuie sa faci tu.

  Sa auzim de bine!

 • George Hari

  Bogdan, vezi, de aia e important să discutăm. Nu sunt un om rău (studenţii care nu ştiu tabla înmulţirii ar spune altceva), nu doresc răul nimănui în afară de acest personaj către care am o repulsie viscerală. Sunt om, creştin din oficiu de la vîrsta de mai puţin de un an, am citit Biblia în varianta lungă şi în cea povestită copiilor (cu poze), deci ştiu cam pe unde mă situez. Dar dacă eu aş vrea să moară broscoiul, ce ai cu mine?

  Cînd am aruncat perlele studenţilor pe blog, eram profesor. Asta sunt şi acum cînd vreau să moară emanaţia roşie. Eu am învăţat că jurnaliştii pot critica activitatea aleşilor, cu atît mai mult bloggerii.

  Nu era nevoie să pun clipul pe youtube pentru că l-am văzut atunci live. Nu vreau să fiu obiectiv aici, pentru că acest blog nu este un ziar şi nici postul lui Felix.

  Iar dacă oamenii îl vor percepe ca pe o victimă pe Ilici, cu atît mai bine, asta vreau şi eu să fie netotul: o victimă.

  Oricum, nu cred că sunt mai sadic decît Marilyn Manson sau chiar Charles Manson.

  Ceea ce fac pentru FJSC nu are legătură cu dorinţele mele personale. Stai lini, să nu crezi că la ora vorbesc despre asta sau fac propagandă.

  Să auzim de bine de la toată lumea, în afară de o persoană, ştii tu care.

Comentariile sunt închise.