Iliescu atacat pentru sîngele vărsat 6


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

ACTUALIZARE

Mi-a plăcut ce a spus un cititor de la Hotnews: ” Nu stiti ca criminalii se duc la locul faptei si ca acelorasi criminali le place sa-si ‘comemoreze’ victimele?”

Iubitul conducător a fost atacat cu monede azi, cînd şi-a arătat buhăitul chip la Cimitirul Eroilor Revoluţiei. Tătucul revoluţionarilor nu este iubit de revoluţionari? Sper că au fost monede de pe timpuri, erau mai grele. Îmi place figura de „împăunare” a SPP-iştilor, care l-au protejat ridicîndu-şi hainele deasupra astrahanului lui Ilici.

Cred că aş vomita mereu seara cînd aş ajunge acasă, dacă aş fi SPP-ist pus să-l păzesc pe ăsta.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 gânduri despre “Iliescu atacat pentru sîngele vărsat

 • Victor

  Revolutionarii erau de fapt de la „agenturi” straine :-)
  Era misto daca aruncau din fata si-i spargeau ochelarii. Poate ramanea orb din cauza cioburilor si se mai chinuia vreo 20 de ani asa…eh…ce vise frumoase…

 • Anda

  Din păcate prinde şi anul acesta sărbătorile…

  După cum spune Victor, să îi spargă ochelarii… păi şi orb dacă ar rămâne, la fel ar fi… are nasul deja băgat unde trebuie… ce i-ar mai trebui şi ochi?

  Păcat de ţara asta. După părerea mea… nici în afară nu e miere… Peste tot sunt aceleaşi probleme…

 • George Hari

  Nu e deloc aşa. Suntem singura ţară postcomunistă în care nu a fost condamnat nici un terorist comunist, aşa cum este Iliescu. La Budapesta, numele şi pozele criminalilor sunt la Muzeul Terorii, chiar dacă unii dintre ei încă sunt în proces. Avem nevoie de asta, de nişte condamnări, de nişte procese dure, trebuie să facem curăţenia de Crăciun.

 • Victor

  Ba au fost cele 2 condamnari de anul asta. Stanculescu si Chitac. Oricum, ei au fost condamnati pt faptele de la revolutie, nu pentru vreo crima din perioada comunista.
  „Victoras, sa ai grija de copii!!”, remember?