Concurs: fă din deşeuri artă şi cîştigă o excursie la Berlin 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

carte_reciclata

Cineva de la Hotnews m-a rugat să promovez puţin acest concurs organizat de Hotnews, Millenium Tour şi Eco Tic.

Se pare că premiile – excursie la Berlin, laptop, aparat foto, album Da Vinci – nu sunt tentante pentru micii ecologişti din România. Sau, avînd în vedere că trebuie să trimiţi o poză cu un obiect realizat din materiale reciclate, participanţii sunt în toiul creaţiei şi urmează să trimită fotografiile. Deocamdată, sunt vreo 20 de poze în concurs.

Ce trebuie să faci?

Păi nu mai arunci pungile, PET-urile, cutiile de aluminiu pentru băuturi, lucrurile care ocupă loc în casă şi par junk, ci le transformi în obiecte utile sau în mici opere de artă. Îi faci o poză produsului finit şi o trimiţi la adresa specificată în pagina concursului. Aştepţi pînă în 13 octombrie şi mergi la Berlin.

Întrebarea mea este…

Cum pot fi siguri organizatorii că obiectul există? Regulamentul nu prevede prezentarea obiectului la control, la sfîrşitul concursului. Trăind în RO, am fost învăţat cu prezumţia de înşelătorie. Ia să deschid eu Photoshop-ul…

(Foto: Hotnews.ro)


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Concurs: fă din deşeuri artă şi cîştigă o excursie la Berlin

  • sonson

    “Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate (…) si vor trebui sa prezinte juriului obiectul fotografiat.” – Nu stiu daca era mentionata conditia si pe 13 septembrie, eu am gasit-o azi (17). Inevitabil, s-au invatat si ei cu inselatoria. Suna bine concursul acesta, am si materiale, am si timp… hmmm

  • George Hari

    Păi cei care s-au înscris pînă acum la concurs nu sunt obligaţi să aducă obiectul, pentru că ei au fost de acord cu primul set de reguli. Deci, poza mea trucată poate cîştiga şi nu sunt obligat să aduc obiectul, pentru că am captură de ecran cu modul în care arătau regulile atunci.