Concurs: cîștigă două kit-uri de vacanță la Bicla.ro


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

 

Sigur ați mai citit cîte ceva despre campania Ai colectat? Ai câştigat! Pînă în 28 iulie, dacă duci deșeuri într-unul din punctele din orașele participante, primești un tichet răzuibil. Te înscrii în concurs chiar dacă tichetul e necîștigător și poți cîștiga la final un Ford Ka. Detalii sunt pe site-ul oficial.

Sistemul este simplu: iei 10 deșeuri la tine, încaleci bicicleta și mergi la un punct de pe traseul din orașul tău. Important este să te faci văzut de către cei nouă bicicliști colorați. Primești un tichet răzuibil. Și tichetul cîștigător și cel necîștigător poate fi înscris pe site pentru extragerea Fordului Ka.

Un alt element important al campaniei îl constituie “prietenii”. Fiecare persoană care vine cu 10 deșeuri de ambalaje și care aduce cu el cîțiva prieteni (fiecare dintre aceștia trebuie să vină cu 10 deșeuri) cîștigă astfel: prietenii cîte un tichet, iar cel care i-a adus cîștigă, pentru fiecare prieten adus, un tichet, în afară de tichetul lui. Tot sistemul este descris pe larg pe site-ul oficial.

[box style=”rounded” border=”full”]Partea delicioasă pentru bicicliști este că ei pot cîștiga unul din cele două kit-uri de vacanță (un termos de inox, două căni de inox, haină de ploaie, brățară reflectorizantă, materiale informative). Pentru a cîștiga, citește detaliile la Bicla.ro și răspunde la întrebarea de acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.