Bebeluşa Delia a dat şi a luat. Licenţa. 9


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

delia

O ştiu de cînd era mică (bebeluşă nu pot să spun), din anul I. A terminat FJSC la ID şi acum în dreptul numelui Florea C. Andreea-Delia este nota 8,20. Este o notă foarte bună, comparativ cu media notelor din acest an.

Ei, să-l văd şi pe Măruţă terminînd FJSC şi pot spune că am văzut tot ce merită în viaţa asta.

Of, of, cum mai cresc ăştia mici…

Consultaţi şi restul rezultatelor, aşa de divertisment.

Foto: Prima TV


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 gânduri despre “Bebeluşa Delia a dat şi a luat. Licenţa.

 • o fjsc-ista

  „acum în dreptul numelui Florea C. Andreea-Delia este nota 8,20. Este o notă foarte bună, comparativ cu media notelor din acest an”.

  Ma bucur sincer pentru cei care au reusit „performanta” de a lua peste 8, din pacate eu am obtinut un amarat de 7.45…dar oare s-a gandit cineva de ce „8.2 Este o notă foarte bună, comparativ cu media notelor din acest an”???

  Pai sa va spun eu, o amarata de studenta, care s-a chinuti 5 ani, si a dat peste 8000 RON in total (fara carti, transport si altele….doar scolarizarea…)
  Poate unul din motive ar fi ca la Jurnalism, ca despre asta vorbesc, s-a dat PORTRETUL…subiect a carui teorie NU SE regasea in bibliografie… sa nu mai spunem ca baremul e de-a dreptul „ametitor” in ceea ce priveste portretul.

  Un alt motiv..ar fi ca majoritatea studentilor de la Jurnalism, care si-au ales Presa Tiparita ca optional, au pierdut 20 de sutimi deoarece subiectul era formulat asa: „Titlul jurnalistic. Definiţie, funcţii, caracteristici. Studiu de caz: analiza titlurilor din revistele glossy de pe piaţa media din România (la alegere două publicaţii concurente).
  BAREM:
  1.Aspecte teoretice: (0,80)

  Definitie 0,10
  Functii 0,20
  Tipologie 0,20
  Caracteristici: structura, grafica, stil (0,30)”

  Pai aici vine intrebarea? cum stimati profesori …TIPOLOGIE… trebuia sa ghicim noi ca vreti si tipologie??? De ce nu a fost specificat acest lucru?? da, 20 de sutimi..dar au fost luate pe nedrept!

  Mi se pare de-a dreptul JENANT ca studentii FJSC sa ia note la nivelul acesta la LICENTA…ce sa intelegem? Ca toti avem un nivel scazut…in multe privinte? Ca asa suntem invatati de profesorii de acolo, ca nu stiu sa ne pregateasca cum trebuie ? Sau oare nivelul nostru, a 400 de studenti este de 6-7??? Ca este o strategie si se folosesc de atatia studenti si atatia parinti (prin sustinerea financiara)…pentru a-si castiga reputatia ca la „Jurnalism la Universitate se face carte…” ????.

  Rusine sa le fie pentru toti banii pe care ii ia, nejustificat, pe taxe…si se ofera un asemenea nivel de pregatire….nivel mediu de licenta la FJSC…. 7.

 • o fjsc-ista

  am uitat sa specific… daca mai punem la socoteala ca au fost subiecte si din ETICA si din DEONTOLOGIE anul acesta..5 subiecte in 3 ore…pai poate asa mai intelegem un pic fenomenul…

 • George Hari

  Gabriela, acum respiră adînc şi bucură-te că ai luat o notă aşa de mare, avînd în vedere că scrii cu greşeli de limba română.

  Celelalte nelămuriri îşi pot găsi răspunsul în altă parte, nu aici. Ăsta e un simplu blog personal semianonim.

 • sandy

  Ma bucur pentru bebelusa noastra. E o scumpa si sunt sigura ca a invatat bine.

  De ce nu ai scris si de tanti crizata de la concursul acela televizat cu „Vreau sa sune telefonul!!!”. Lupşe P. Adela Anca Jurnalism Universitatea ORADEA 4,45 . Acesta este exemplul negativ. Dar macar nu e marca FJSC.

 • Nadia

  Bebeluşa Delia a făcut ca ziua licenţei să fie mai frumoasă pentru toţi băieţii de acolo. De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, nici mie nu-mi displăcea să mă uit la ea.
  Şi eu am învăţat bine şi am luat un binemeritat 8,60 (ca să folosesc un clişeu jurnalistic), ceea ce nu e relevant pentru acest post, dar vreau să mă laud.

 • George Hari

  Nota 8,60 e enormă! Ei, să fi avut şi eu norocul ăsta cînd am dat licenţa! Dar la un examen cu bibliografie formată din cărţi întregi, plus susţinerea lucrării de diplomă – nici o şansă. De aia am ajuns prof, of.

 • lilisor

  @Sandy: la Oradea nu s-au predat multe lucruri care s-au facut la Bucuresti, de unde si notele mici. Deontologia nu s-a studiat la noi, profesorul care trebuia sa o predea a crezut ca vom invata de la televizor, probabil :(. La Etica ni s-a spus sa-l invatam bine pe Kant, ca e foarte posibil sa pice si cam atat. Profesorul habar nu avea care sunt cele 5 principii dupa Christians!
  Nu-i caut o scuza Adelei Lupse, dar notele sunt o urmare a publicarii bibliografiei pentru examen oleaca tarziu, subiectele propuse au fost publicate din nou, cam tarziu, materii care n-au fost predate iar timpul a fost cam scurt pentru a reevalua informatiile astfel incat sa coincida abordarii propuse de profesorii de la Bucuresti.
  Eu ma bucur ca am trecut examenul, desi o buna parte din colegii de an au picat, multi dintre ei neavand timp sa abordeze toate subiectele.
  Faptul ca noi am studiat la Oradea nu inseamna ca suntem mai prosti sau retardati. Adela Lupse nu reprezinta Facultatea de Jurnalism din Oradea! Oi negre exista peste tot, inclusiv la Bucuresti :)
  Felicitari tuturor celor care au trecut (si) acest examen :)