Din 26 august, închirieri gratuite de biciclete în sectorul 1 5


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

ACTUALIZĂRI

  • În Parcul Kiseleff, sunt 120 de biciclete disponibile acum.
  • Din comunicatul de presă :

„La Pedale” este primul sistem gratuit de bike-sharing din Romania organizat de Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorul 1. Programul „La Pedale” pune la dispozitia publicului de toate varstele 150 de biciclete verzi, in parcurile Kiseleff si Bazilescu.

Centrele de inchiriere „La Pedale” sunt deschise publicului de luni pana vineri, de la 12.00 la 20.00, si in week-end, de la 10.00 la 20.00. Bicicletele sunt disponibile in trei modele – pentru copii, adolescenti si adulti.

Inchirierea unei biciclete verzi nu costa nimic si se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrele „La Pedale”. Bucurestenii se pot plimba timp de maximum doua ore in perimetrul parcurilor de unde au inchiriat bicicleta.

Proiectul face parte din strategia pe termen lung a Asociatiei Green Revolution de promovare a bicicletei in oras. In cadrul proiectului Capitala creste Verde desfasurat in primavara lui 2009, Green Revolution a distribuit gratuit 500 de biciclete noi pentru bucuresteni. Proiectul „Treci pe verde cu bicicleta rosie” a fost realizat cu sprijinul Coca-Cola HBC Romania si Primaria Generala a Capitalei.

Green Revolution este o asociatie de ecologie urbana care isi propune sa creeze o comunitate ecologica activa. Green Revolution a luat nastere dintr-o initiativa a grupului media Green Report.

Comunicatul integral la Green Revolution

Un mic videoclip cu imagini filmate şi cu fotografii, pe o muzică chill:

Green Revolution lansează mîine dimineaţă serviciul de închirieri gratuite de biciclete pentru locuitorii sectorului 1 din Bucureşti.

Încă se mai pun la punct unele detalii, aşa că lansarea oficială va fi săptămîna viitoare, cînd va participa şi primarul Chiliman. Mîine ar trebui să apară şi un comunicat de presă, pentru că organizatorii vor ca totul să fie în regulă înainte de a da publicităţii detaliile practice.

Sper să pot reveni mîine cu alte informaţii.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 gânduri despre “Din 26 august, închirieri gratuite de biciclete în sectorul 1