Ciripeala de primăvară a bicicliştilor neliniştiţi 13


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Eu de unde să ştiu că aerul rece ciupeşte? Nu mi-a spus nimeni că nu sunt de ajuns un tricou, o bluză cu mîneci lungi şi un hanorac. Ei, lasă, că n-am degerat, că doar am pedalat!

Cred că am ajuns printre primii în Parcul Izvor ieri. Mai hălăduiau pe acolo nişte biciclişti, dar nu m-au băgat în seamă (şi de cînd zic să-mi iau şosete galbene!), aşa că nu aveam de unde şti dacă veniseră pentru BipBipMeet sau de amorul spiţelor.

Şi pentru că tot nu ajungea Ariel, l-am sunat şi m-a respins. Dar tot a apărut, cu o gaşcă mică, din care Ăla Micu a dispărut din cauză de pană pe faţă inexplicabilă.

Porniră cei 17-18 spre Herăstrău călare şi mult mai vorbiră şi se veseliră pînă cînd se opriră.

Vulupe a fost cel care ne-a mînat spre acea cafenea de pe lîngă Agronomie, în care numai 5 dintre noi au mai pătruns. La un vin fiert, respectiv o cafea, respectiv o bere, respectiv, planurile se adună, legăturile se strîng, prăjitura e mai dulce.

Scenă postmodernă: eu explicîndu-i lui Ariel din şa pe drumul de întoarcere de ce ar fi bine să vină la FJSC, el explicîndu-mi că vrea să fie un spirit liber. Ei, nume de spirit, acest Ariel

Iyli a fost acolo şi ne-a tras în poze şi ne-a filmat puţin cu săpuniera digitală. Ne-a mai tras ea şi în piept, că nu ne-a însoţit, pe motiv că n-avea bicla la ea. Na, că a scris şi Ariel despre pozna lui! Bikepress are mai multe poze din unghiuri nebănuite.

BikeWalk e în 11 aprilie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

13 gânduri despre “Ciripeala de primăvară a bicicliştilor neliniştiţi

 • Ariel

  adevăratul Ariel zic… :)

  mulţam că ai venit. parcă tot cafeaua şi vinul fiert au format momentul esenţial al întâlnirii de azi. e un început de „rebeliune” vizavi de statul ăsta mic şi prost care suştine că biclele încurcă traficul. e ca şi cum ai spune că muştele ocupă teritoriul câinilor comunitari.

 • George Hari

  Apropo de cîini vagabonzi – cît vă aşteptam, o femeie dădea de mîncare la cîţiva cîini nişte plicuri din alea speciale. Un indian (pakistani) turist a scos rapid aparatul şi i-a făcut o poză pe furiş. Avea gura căscată, văzuse ceva interesant în acest oraş mizerabil.

 • Florin

  A fost faina iesirea de astazi, putin cam scurta dupa umila mea parere, dar a meritat sa ne mai dezmortim in grup. Prea cald nu a fost dar nu ne putem plange pentru ca mai ieri ningea. Daca imi dadea prin cap sa imi iau bani la mine ramaneam si eu la o bere. See you next time!

 • astamicu

  astamicu e ghiniost cu roata fata…daca si a treia camera face pana sunt blestemat sau am un cui in cauciuc de care nu am dat :P

 • Marian Vulpe

  Foarte faina iesirea. Oricat de impresionante ar fi intalnirile cu participanti in numar de sute, tot astea cu maxim cateva zeci au mai mult farmec. Si da, punctul serii a fost oprirea la cafenea, prilej de socializare de calitate. Si asa usor usor se nasc planurile faine. Si cateodata, revolutiile ;)