Hai pe Bega pe bicicletă 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

afis-cc16-1

Ei lasă că ajung eu odată la Timişoara şi mă voi convinge singur dacă e într-adevăr aşa de plin de biciclete cum lasă să se vadă Verde pentru biciclete. Pînă atunci, iată un alt eveniment în oraşul de pe Bega:

“Descopera Timisoara” este o competitie organizata de Fundatia Bega in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete” si de catre Clubul Sportiv Gratzu, in cadrul Campionatului National de Sport ”Cupa Cetatilor”, editia a XVI-a.

Competitie sportiva pe echipe pe biciclete, “Descopera Timisoara” este menita sa-i determine pe utilizatorii bicicletei sa isi cunoasca mai bine orasul in care locuiesc, sa faca miscare si sa foloseasca bicicleta in scop turistic, sportiv, recereational si ca mijloc de deplasare mai sanatos si mai curat.

Scopul nostru este de a promova si de a cunoaste orasul prin evidentierea atractiilor turistice ale Timisoarei, de a incuraja cetatenii sa utilizeze bicicleta si de a promova sportul in masa.

Competitia se va desfasura in data de 28 martie 2010, pe parcursul a trei ore. In prealabil, echipele compuse din 3 membri (16-99 ani) se vor putea inscrie pe site-urile: www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro.

Inscrieri vor avea loc si la fata locului, incepand cu ora 9:00.

Se va da startul la ora 12:00, fiecare echipa tragand la sorti primul punct obligatoriu pe care vor trebui sa il descopere. Vor exista in total 35 de locatii in Timisoara, insemnate pe harta primita la inscriere si dotate cu puncte de control. 30 dintre acestea sunt notate cu 1 punct, iar punctele bonus vor fi oferite pentru 5 locatii mai speciale. In punctele de control vor fi amplasati arbitri in tricou “Verde pentru Biciclete”, care vor valida fisa echipelor, conform Regulamentului de Participare.

Premiile oferite sunt:

Locul 1: Cupa Cetatilor, bicicleta, casca de protectie; vesta, tricou si agatatoare de gat “Verde pentru Biciclete”; produse destinate ciclistilor

Locul 2: Cupa, casca de protectie, set inbus, vesta, tricou si agatatoare de gat “Verde pentru Biciclete”; produse destinate ciclistilor

Locul 3: Casca de protectie, vesta, tricou si agatatoare de gat “Verde pentru Biciclete”; produse destinate ciclistilor

Se vor premia cel mai tanar participant si cel mai varstinc participant.

Va invitam sa intrati in competitia “Descopera Timisoara” – Cupa Cetatilor, editia a XVI-a. Pentru a citi Regulamentul de participare si pentru a afla mai multe detalii, vizitati www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Status Pimp, tion.ro si timisoreni.ro.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Hai pe Bega pe bicicletă

  • Bikepress

    Salut George ! Nu este nevoie sa publici acest comentariu, doresc doar sa te atentionez asupra unor erori din mail-ul pe care l-am primit amandoi; vezi, de exemplu, in text : „recereational”, „varstinc” :-). p.s. poate ne vedem maine.

  • George Hari

    Merci pentru observaţie! Sunt multe erori în mailurile pe care le primesc, mai ales în cele de PR care, pe lîngă limba de lemn, folosesc şi un romglish schilod. Am încetat să mai atrag atenţia autorilor dacă nu sunt cazuri foarte grave. În fond, profesionalismul se cîştigă în timp şi publicul nu e prost.