Am scăpat de urgia SMS-urilor pascale 5


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

În fiecare an, era o avalanşă. Urări stereotipate, cuvinte fără sens, de multe ori de la persoane pe care nu le cunoşteam sau ale căror numere nu le am în memoria telefonului.

Ei bine, anul ăsta nu ştiu ce s-a întîmplat, dar a fost o minune dumnezeiască pentru mine: doar două SMS-uri primite! Eram pregătit să configurez filtrul antispam de pe Symbian cu anumite cuvinte cheie ca “Paşti”, “miel”, “iepuraş”, “lumina”, dar n-a mai fost nevoie.

N-am scăpat însă de toate e-mail-urile, tendinţa de anul ăsta fiind să dai Forward la mesaje cu urări stereotipe primite de la alţii şi chiar Reply la mesaje cu urări, către toată lista de destinatari.

Îmi place să cred că am prieteni şi cunoştinţe educate, care şi-au dat seama că nu în asta stă spiritul sărbătorilor. Îmi mai place să cred că acest obicei se va transforma într-o tradiţie. Ei, să scap şi de ştirile televizate cu gospodine, credincioşi şi grătare şi pot răsufla uşurat că ne-am debarasat de încă un obicei imbecil!

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
anonim

Citind aceasta postare…mi-a parut rau ca v-am dat un mail de Paste(era ceva din suflet si recunostinta)dar vad ca in loc sa apreciati, din contra criticati urarile! imi cer scuze ptr un mail in plus….nu asteptam raspuns la el, dar mi l-ati dat…multumesc, desi acum vad ca urarea dvs a fost un reply la plesneala, doar sa fie acolo ceva!

George Hari

Ei, nu te supi, mai citeşte o dată textul ăsta, are un mic substrat. Mic, mic, dar tot substrat e.

anonim

probabil ca are….dar eu nu-l vad…poate ca ai primit si mesaje care nu aveau aceleasi urari stereotipe….poate a fost si al meu unul dintre ele….oricum nu mai conteaza…dar ciudat mod de a gandi si de a considera ca o pers care face un gest frumos printr-un mail sau sms, este o pers needucata!

George Hari

Am făcut un lucru bun: te-am făcut să te gîndeşti dacă nu cumva trăim în plastic, nu în viaţă. Mă voi bucura mai mult de urările de ziua mea decît de învierea lui Jesus. Eu nu voi mai învia, pe cînd el o face în fiecare an. Nu fi supărat/ă, sunt eu un Grinch, dar sigur există alţi oameni care ştiu să se bucure.

anonim

Ce comic sunteti!PS: sunt o EA:) o saptamana frumoasa!