În costum de afaceri, pe bicicletă 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Păcat că nu pot participa la acest eveniment, pentru că voi fi plecat în altă ţară. Este o iniţiativă cu stil şi costum: oameni de tot felul îmbrăcaţi ca de job vor defila frumos în dimineaţa zilei de 28 aprilie de la Piaţa Victoriei la Piaţa Charles de Gaulles, iar la final se vor cunoaşte participanţii şi vor discuta despre incredibila posibilitate oferită de autorităţile locale de a ne plimba în costum pe biclă.

Din mesajul Claudiei Cherecheş:

Unul dintre proiectele asociatiei noastre (Junior Chamber International) este „Business pe bicicleta”, proiect prin care urmarim incurajarea oamenilor de afaceri, antreprenori si manageri sa utilizeze bicicleta ca alternativa de mijloc de transport

Astfel, pentru a atrage in atentia cetatenilor aceasta alternativa „eco” de deplasare dar si pentru a sprijini initiativele de promovare a mersului pe bicicleta ale Primariei Capitalei si Administratiei Metrorex am organizat aceasta parada la care vor participa oameni de afaceri, antreprenori si manageri in tinuta business pe bicicleta in data de 28.04.2010 orele 8:30-10:00 pe traseul Piata Victoriei – Piata Charles de Gaulle la finalul careia va avea loc o sesiune de networking a participantilor.

Puteţi să vă exprimaţi dorinţa de a participa la claudia_chereches@hotmail.com .


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “În costum de afaceri, pe bicicletă

  • AntiBike-walk

    „incredibila posibilitate oferită de autorităţile locale de a ne plimba în costum pe biclă”
    Este penibila actiunea asta, acum trebuie sa ne dea voie autoritatiile sa ne plimbam pe bicicleta?
    E utopic si traseul (mereu pe pistele alea stupide de 5 mil de euro). Pentru toti cei care incurajati mersul pe pistele astea veti ajunge sa platiti amenda cum veti iesi de pe ele (si veti iesi ca nu aveti cum). Sunteti niste robotei pe sine.