(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)
Se taie porci în draci zilele astea. Printre blocurile gri, stăm noi, asomatorii prin tăierea cu şişul. Norocoşi sunt cei cu case ascunse printre blocurile cartierului, dar s-a dovedit ştiinţific că un porc se poate tăia şi în faţa blocului, nu-i nici o ruşine.
Procedura românească de ucidere a bestiei cu şorici
Curtea pare liniştită, nimic nu pare să arate că acolo va fi locul crimei perfecte:
Se face un mic foc deja, pentru ca jarul să fie gata pentru prima friptură (pomana porcului, nu-i aşa?):
Ucigaşii se încălzesc cu un pahar de ceva roşu:
Se execută ultimul dans cu porcul, în jurul focului:
Echipa se retrage în garajul unde se va petrece crima:
După cîteva ţipete şi nişte despicări ale trupului porcului, friptura proaspătă e gata de a fi mîncată:
Nu ne rămîne decît să ne facem tradiţionala clismă care ne va pregăti de îndestularea organică din vacanţa de Crăciun. Poftă bună!
O abordare mai ştiinţifică am găsit la Bogdan pe blog. Lipsesc imaginile în care el este ucigaşul, deci, Bogdan, sări cu şişul!