Hai la Veneția, îndrăgostiților!


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

F64 organizează un concurs avînd ca premiu un weekend romantic la Veneția și alte 10 cadouri.

N-am fost la Veneția, dar îmi închipui că este un oraș mereu vizitat, animat și colorat. Dacă aș ajunge cu jumătatea mea, cred că aș face o treabă clasică: aș tocmi gondolierul și i-aș spune să meargă încet pe canale. Dacă aș nimeri unul care cîntă în timp ce face barca să avanseze (mai există din ăștia, să știți!), cu atît mai bine. Am face fotografii în care să surprindem unghiuri mai puțin văzute online.

Știu că e greu să mai pozezi ceva original în destinații turistice precum Veneția, dar cu puțină imaginație se rezolvă. Nu ține foarte mult de aparat, ci de cel care apasă pe buton. Trebuie să te miști în decor, să încerci să vezi lumea din jur altfel decît în șabloanele fotografiilor din pliantele turistice.

[box type=”info” size=”large” style=”rounded”]În fine, dacă vrei să experimentezi pe propria piele experiența venețiană, participă la concursul organizat de F64. Pînă în 14 februarie, cumpără un aparat Canon de la ei și intri automat în tombola care va avea loc în 20 februarie. Poți cîștiga un weekend plătit la Veneția pentru două persoane.

Citește detaliile de pe site-ul lor, alege-ți aparatul, pune-l în coș și comandă-l. Prețurile sunt între 240 și 2.100 de lei și majoritatea aparatelor vin cu cadouri. Oferta este valabilă și dacă vei cumpăra aparatul direct din magazin. Iar dacă mergi acolo, să știi că sunt niște oameni de treabă, te vor ajuta și-ți vor răspunde la întrebări și nu se vor enerva niciodată. Promit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.