Două bilete la Roxette avem, oameni buni! 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

ACTUALIZARE

Le dau pe amîndouă cu 200 de lei, ca-n piață, „că vreau să plec și eu acasă”.

De vînzare, că nimic nu e gratis pe lume (în afară de dragostea pentru muzică). Dau două bilete la concertul Roxette din 19 iulie, din Cluj-Napoca, la 120 de lei bucata.

Locurile sunt în picioare, în Gold Circle, deci cea mai bună poziție, pontru că te poți mișca oriunde vrei în fața scenei. Dacă vrei să-i vezi strungăreața lui Marie și părul blond al lui Per, acolo e cel mai bun loc de asistat la concert. Verifică aici poziția biletelor, la Cluj Arena.

Eu nu mai pot ajunge pentru că exact în 19 iulie începe corectarea lucrărilor la admiterea FJSC. Evident, se poate întîmpla să nu fiu cooptat pentru asta, dar sunt slabe șanse și aș afla abia în 18 iulie. Iar în 18 iulie este chiar examenul, iar eu nu pot lipsi deoarece sunt dedicat 100% instituției.

Anul trecut, n-am putut ajunge la concertul de la București pentru că am pierdut biletele alea scumpe pe care le cumpărasem, le-am aruncat cînd am făcut „curat” în casă. Anul ăsta, nu pot din motivul de mai sus. Dar m-aș bucura să profite cineva de ele.

Ca să nu spuneți că sunt om rău, ofer bonus un voucher de 10 lei la Tu.ro, de folosit pînă în 6 august, celui care cumpără ambele bilete odată.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Două bilete la Roxette avem, oameni buni!