NEMIRA O poză cu cartea ta îți poate aduce… cărți 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

ACTUALIZARE

Am aflat de la Nemira că acest concurs se va relua la începutul lui septembrie.

Cînd citești o carte în metrou, cîștigi admirația celorlalți și mai multe cunoștințe generale. Dar la acest concurs de la Nemira, cîștigi ceva mai mult. Și ce ți-ar putea oferi o editură, dacă nu tot cărți?

Mecanismul e simplu: pozează-te cu cartea ta preferată, trimite-i un e-mail Evelinei pînă în 15 iulie și intră în loteria Like-urilor pe Facebook, pînă în 30 iulie. Cel care are cele mai multe Like-uri va cîștiga toate romanele seriei Dune, în format cartonat.

Iată descrierea oficială a concursului:

Pozează-te cu cartea preferată de la Nemira şi trimite fotografia către evelina.catoi@nemira.ro până la data de 15 iulie 2012, ora 00:00. Pozele vor aparea apoi într-un album intitulat “Cititorii Nemira – Concurs Your Face & Book” pe pagina de Facebook a editurii, iar tu ai la dispoziţie până la sfârşitul lunii să îţi convingi prietenii să te voteze. Pe 31 iulie, ora 00:00 spunem stop joc, iar a doua zi anunţăm câşţigătorul. Autorul pozei care a primit cele mai multe like-uri va fi premiat cu toate romanele seriei Dune în format hardcover apărute până la 1 august.

Vezi fotografiile înscrise în concurs, pe Facebook. Dacă ai nevoie de idei de cărți bune, urmărește articolele din seria Ambasador Nemira de pe acest blog.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “NEMIRA O poză cu cartea ta îți poate aduce… cărți