Sîmbăta mutării la Euroministorage 4


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Cînd mă mut, parcă mă stric un pic. Sigur că-mi place să mă atașez de un loc, să-i zic “acasă” și să-l iau în brațe, dar uneori nu mai ai de ales.

M-am mutat de vreo 15 ori în București. Nu știu ce credeți voi, dar eu zic că e de ajuns. Voi testa stilul de viață nomad acum, să vedem ce iese.

Am dus o parte dintre lucrurile inutile adunate în viață la Euroministorage. Într-o sîmbătă cu mult soare, am intrat cu duba pe poarta mare, după ce am scanat cardul. Am umplut două cărucioare, am luat liftul, am reperat boxa și am scăpat de griji.

Cutii aranjate acolo una peste alta, în atmosfera aceea controlată, sub ochii camerelor de luat vederi. Euroministorage e o soluție ca să scapi de griji. Îți lași acolo lucrurile, în speranța că se va schimba viața, că te va vrea țara, că o să fie bine.

Uite, Euroministorage e un lucru sigur. Sunați-i ca să vă spună cît ar costa să vă lăsați acolo o parte din griji.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 gânduri despre “Sîmbăta mutării la Euroministorage

 • Codreanu

  eu nu as sta asa de linistit si fara griji.
  ai citit contractul?
  art 26.1 alin2
  (ii) Serviciile nu includ si paza Bunurilor sau Unitatii (respectiv LOCATORUL nu se obliga conform Contractului sa asigure paza Bunurilor) iar LOCATARUL suporta toate riscurile aferente pazei Bunurilor.

  • George Hari Popescu Autor articol

   Liniștit 100%. Voi prinde hoțul care a sărit gardul și a declanșat alarmele vizionînd înregistrările camerelor de supraveghere.