(P) Ivan Patzaichin te așteaptă la BUZZ!Camp


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

(Parteneriat)

Ivan Patzaichin şi Inspire Group te invită la BUZZ!Camp, ediţia a 10-a. În Bucureşti, evenimentul va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden. Programul complet şi informaţii detaliate despre celelalte oraşe sunt la www.buzzcamp.ro/event.

De ce să vii la BUZZ!Camp? Pentru că este un excelent eveniment de dezvoltare personală şi orientare în carieră, locul unde ai ocazia să te întâlneşti cu cei mai buni speakeri, traineri şi vedete, dar şi cu reprezentanţii companiilor de top.

Intră pe www.buzzcamp.ro/event/inscriere şi rezervă-ţi locul acum! Doar cei mai buni 300 de înscrişi vor fi selectaţi pentru a participa la eveniment. Fii unul dintre ei!

Pe 19 noiembrie, la Bucureşti, în cadrul conferinţei “Acceptă provocările, îndrăzneşte să greşeşti” ai întâlnire cu Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp. Iată ce mesaj îţi transmite marele campion:

Nu există o reţetă universală a performanţei, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am făcut şi nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eşecuri. Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Şi, de fiecare dată când am căzut, în viaţă sau în competiţii, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-şi găsească motivaţia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aş fi rămas în deltă, aş fi fost cel mai bun pescar!

Te aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii! Vino la eveniment şi poţi câştiga o tabletă! Informaţii suplimentare, la info@inspiregroup.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.