(P) Vrei la BUZZ!Camp!


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

(Parteneriat)

Vrei să profiți de cele mai bune oportunități. Vrei să interacționezi cu experții din domeniul meu, vrei să le asculți poveștile, vrei să primești sfaturi de la ei. Vrei workshop-uri, vrei informații relevante, vrei acces în culisele marilor companii. Unde poți beneficia de toate aceste lucruri? La BUZZ!Camp!

De ce să participi la BUZZ!Camp

Pentru că cele nouă ediții organizate până în prezent au reprezentat o sursă de inspirație și motivație pentru fiecare participant și credem că a venit și rândul TĂU! Oameni, resurse, cunoștințe noi, speakeri de excepție, conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzări video, sesiuni de „fotolii de consiliere”, oportunități de carieră. Sunt doar câteva din lucrurile pe care BUZZ!Camp ți le oferă.

Iată dovezile!

BUZZ!Camp m-a motivat, m-a inspirat și m-a îndemnat să acționez. Chiar dacă întâmpin obstacole, trebuie să îmi urmez visul, și voi putea realiza ce îmi propun dacă întradevăr vreau. – Anca Zaharia, participantă la BUZZ!Camp.

La BUZZ!Camp am întâlnit oameni de excepție, care au făcut greșeli, le-au tratat ca pe niște experiențe de învățare și au ajuns la succes. Am apreciat talentul, pasiunea lor și perspectiva asupra muncii. Am plecat de la BUZZ!Camp cu mai multă încredere că pot ajunge ceea ce-mi doresc să devin. Mulțumesc, BUZZ!Camp, pentru această experiență! -€“ Otilia Boledeanu, participantă la BUZZ!Camp.

€œUn eveniment bine gândit, unde fiecare aspect și-a avut rolul bine definit, de la speakerii invitați și persoanele cu care am interacționat pe durata evenimentului, până la temele abordate atât la conferințe cât și la ateliere. Prin BUZZ!Camp am ajuns să cunosc care a fost traseul profesional al unor oameni de succes și auzindu-le poveștile am înțeles mai bine cum trebuie să-mi abordez propriul traseu professional. – Miruna Aura Grama, participantă la BUZZ!Camp.

Te vrem și pe tine la BUZZ!Camp, așa că rămâi alături de noi și rezervă-ți locul pentru următoare ediție la http://buzzcamp.ro/event/înscriere/!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.