VUNK, în Orașul minunilor din București, în 3 octombrie


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Una dintre cărțile de bază de la cursul de Cyberculture de la masterat era “Alice în Țara Minunilor”, motiv de ridicat din sprîncene studențești. Cartea este un fel de cub Knorr condensat despre realitatea virtuală, identitate, comunicare etc. Asta mi-a venit în minte cînd am aflat despre noul concert al trupei Vunk, mai ales că este vorba despre un proiect desfășurat în secret.

Într-o campanie fără precedent în România, VUNK a creat, sub anonimat, un oraş virtual care a depăşit 10.000 de locuitori, o comunitate a oamenilor care vor să trăiască frumos. Totul a început în urmă cu două luni, cu zeci de aşi de pică pe care bucureştenii i-au putut descoperi în locuri de poveste, a continuat cu restaurarea prin desen a unor obiective simbol ale României, cu fapte caritabile şi campanii educaţionale făcute sub anonimat absolut.

“Vunk în Oraşul Minunilor” este numele show-ului pe care trupa l-a anunţat pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă, show al cărui afiş îi înfăţişează pe Cornel Ilie şi pe colegii lui drept super-eroi, asemeni celor din benzi desenate.

Oraşul Minunilor, ca mişcare socială, va continua să existe şi dincolo de concertul din 3 octombrie. Niciunul dintre oamenii implicaţi în evenimentele offline – de la marii artişti participanţi în campaniile de educare şi până la cei care au ajutat la realizarea actelor caritabile – nu a ştiut că VUNK este în spatele proiectului. Toţi s-au implicat deoarece cred în aceleaşi valori.

VUNK în Oraşul Minunilor, o poveste de concert, va fi o producţie care va depăşi cu mult desfăşurarea de forţe din precedentul show al trupei care a avut loc la Sala Polivalentă, desemnat de presa de specialitate drept “cea mai mare producţie indoor a unei trupe româneşti”.

Biletele sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.iabilet.ro.

Vunk pe Facebook

Site-ul oficial Vunk

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.