Tânărul de fier Răzvan Doica aleargă pentru MaiMultVerde


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)

Iată cîte a făcut acest băiat pînă la 29 de ani:

  • este antrenor personal;
  • este master trainer LIMITLESS Total Body Makeover;
  • Este campion Iron Man la categoria de vârstă 18-30 de ani, la Campionatul Naţional de Triatlon pe Distanţă Lungă şi Semilungă XMan Oradea 2014 și 2015 și ocupă locul al II-lea național în clasamentul general și locul al V-lea internațional.

Iar în 22 august va alerga la Ironman 70.3 Budapesta, ca să strîngă bani pentru Asociația MaiMultVerde și cauza acesteia de reîmpădurire a României. Donațiile se pot face direct din platforma Galantom.

Răzvan Cătălin Doica a practicat judo timp de 17 ani la cluburi din România şi Germania şi a câștigat numeroase competiţii naţionale şi internaţionale. În acel moment al vieții, Răzvan a ales domeniul remodelării corporale. La începutul anului 2014, s-a alăturat echipei LIMITLESS.

Lui Răzvan îi place să alerge la maratoane montane şi pe şosea, să pedaleze şi să înoate, astfel că în 2012 a început să participe la competiţii de triatlon (trei probe: înot 3,8 km; ciclism 140 km; alergare 42,2 km), punctul culminant reprezentându-l locul 1 la XMan Oradea.

”Toți suntem de acord că, pentru a alerga, a merge cu bicicleta sau a înota, avem nevoie de aer curat, dar și de ape curate. Așa că, dacă pot contribui și eu măcar puțin la a avea un aer mai curat prin plantarea unor copaci, MaiMultVerde poate conta pe mine. Pentru că o fac și pentru mine, dar și pentru voi. Și sper să mă susțineți și voi la competițiile la care particip, nu doar cu gânduri bune, ci și cu donații care se vor transforma în copaci plantați alături de voluntarii organizației.”

Un triatlon pentru cei mai rezistenți

La IRONMAN 70.3 BUDAPESTA, elementul central al evenimentului este fluviul Dunărea, care curge de-a lungul colinelor Buda și a Cartierului Palatului. După ce trec peste faimosul Pod Carol, triatloniștii vor fi recompensați cu una dintre cele mai spectaculoase priveliști ale orașului Budapesta. Aceasta este partea romantică a evenimentului… Din punct de vedere sportiv, competiția aceasta este numai pentru cei mai puternici, numai pentru cei mai bine antrenați, pentru sportivii care au trecut de-a lungul anilor prin toate etapele înainte de ajunge la vârful testelor de rezistență și performanță.

Acest tânăr de fier și-a stabilit ca obiectiv să strângă 1.500 de lei pentru Asociația MaiMultVerde, bani care vor fi folosiți la acțiunile de plantare de puieți din toamna lui 2015 și la activitățile viitoare ale asociației. Acesta este motivul pentru care Răzvan va concura la Ironman 70.3 Budapesta, în 22 august.Donațiile se pot face direct din platforma Galantom și există și un…

BONUS: Răzvan oferă o sesiune de training personal la Limitless celor care donează minimum 200 de lei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.