E-COMMERCE Pentru prima oară în România, la GPeC Summit: Oli Gardner, Larry Kim, Brian Massey, Viljo Vabrit


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Cum trec anii… Parcă mai ieri începeam colaborarea cu Gala Premiilor E-Commerce și cu TRUSTED.ro și iată că s-au făcut 10 ani de cînd GPeC dă ora exactă în comerțul electronic din România! De aceea, summit-ul din noiembrie se anunță plin de conținut interesant și de nume grele. Pentru prima oară în România, vor vorbi pe scenă:

  • GPeC Summit SpeakersOli Gardner (Co-fondator Unbounce) este expert în optimizarea ratei de conversie. Oli crede că reţeta de succes pentru creşterea ratei de conversie stă în mixul perfect dintre date şi design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite de magazinele online clienţilor.
  • Larry Kim (Fondator WordStream) a fost desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013, la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regăsit şi în lista intocmită de Forbes a celor 10 cei mai influenţi online marketeri la nivel mondial.
  • Brian Massey (Fondator Conversion Sciences) are o experienţă de peste 20 de ani în optimizarea prezenţei online şi a ratei de conversie, considerînd că aceasta este „arta de a creşte încasările fără să plăteşti pentru mai mult trafic”.
  • Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency) este expert în optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are în portofoliu clienţi precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain etc. Promisiunea fermă a ConversionXL Agency este scurtă şi la obiect: „We will make you TONS more money”.

Pe 24 noiembrie are loc, la Bucureşti, ediţia de toamnă a evenimentului GPeC Summit. Alături de cei patru experţi internaţionali, numele grele ale e-commerce-ului românesc vor fi prezente pe scena GPeC, organizatorii urmînd să anunţe agenda completă a evenimentului în foarte scurt timp.

Summit-ul are loc la Crystal Palace Ballrooms, în intervalul orar 09:00-18:00, iar începînd cu ora 19:30 are loc cea de a X-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic Românesc.

Înscrierile la cele două module de eveniment au început deja, iar preţul unui bilet de acces (atît pentru GPeC Summit, cît şi pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 EUR (TVA inclus) valabil în perioada early-bird pînă pe 8 noiembrie 2015, inclusiv. În intervalul 9-20 noiembrie, costul unui bilet va deveni 99 EUR (TVA inclus). Înscrierile se fac completînd formularul online de pe website-ul GPeC și tot acolo veți regăsi constant ultimele noutăți despre eveniment.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.