E-COMMERCE Ofer o invitație la GPeC Summit 2016, cel mai șmecher eveniment de e-commerce din România 6


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

ACTUALIZARE

Sorina, mergi la GPeC Summit! Îți dau detaliile pe mail. Mulțumesc tuturor participanților și vă mai aștept aici pentru concursuri!


Știți deja că anul acesta se va întîmpla o premieră la GPeC Summit (15-16 noiembrie 2016): o zi întreagă o poți petrece cu Bryan Eisenberg, o adevărată autoritate în marketing online și comerț electronic la nivel internațional.

Între timp, au fost anunțați și ceilalți speakeri și astfel vei constata că acest eveniment este și mai tare anul acesta decît la edițiile de succes anterioare. Consultați agenda pe site-ul GPeC.

Alte motive pentru a fi la GPeC Summit 2016

Afli tot ce contează doar de la cei mai buni speakeri și experți în domeniu:

  • gpec-summit-nov-2016-tickets-nowTalia Wolf (Founder Conversioner & Advisor Banana Splash)
  • Craig Sullivan (Optimizer of Everything)
  • Iulian Stanciu (CEO eMAG)
  • Elisabeta Moraru (Country Manager Google România)
  • Cătălin Crețu (General Manager Visa Europe pentru România)
  • Ovidiu Ababei (Online Director Altex România)
  • Vlad Tăușance (Consultant în Strategie & Trainer în Creativitate Aplicată, coordonatorul componentei de strategie și conținut a campaniei prezidențiale din 2014 pentru președintele Klaus Iohannis)

Lista completă a speaker-ilor poate fi consultată în secțiunea dedicată de pe website-ul GPeC. Tot acolo găsești și formularul de înscriere pentru una sau pentru ambele zile ale evenimentului.

În plus, afli care sunt cele mai bune magazine online ale anului și îi aplauzi pe câștigători în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc, prezentată de George Buhnici.


CONCURS

Cîștigă o invitație de tip 2-day pass! Răspunde printr-un comentariu mai jos la întrebarea: plata produsului – ramburs sau cu card-ul și de ce? Termen: 7 noiembrie, ora 23:59 (ora României). Voi alege cel mai bun/frumos/interesant răspuns și voi anunța cîștigătorul în 8 noiembrie. Vă doresc inspirație maximă!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 gânduri despre “E-COMMERCE Ofer o invitație la GPeC Summit 2016, cel mai șmecher eveniment de e-commerce din România

  • Anca Anton

    Comerciant: ambele, mai ales in Romania, unde increderea in platile online e work in progress.
    Client: ambele. Prima interactiune de obicei ramburs, pentru a testa comerciantul, iar apoi cu cardul, e mai usor.

  • Alexandru Streinu

    Aloha!

    Ramburs sau Card? This is the question? Personal, consider ca plata prin intermediul cardului este mult mai eficienta, din punct de vedere al „customer experience-ului” (mai ales ca nu trebuie sa mai ma duc la o banca, sa stau sa scot bani cash) dar avand in vedere diversitatea clientelei din ziua de azi, consider ca toate variantele de plata ajuta la cresterea vanzarilor!

  • cristina

    1. Din punctul meu de vedere ca si consumator: card
    – Pentru ca e simplu, la indemana, tranzactia nu dureaza mult si pentru ca deobicei nu am cash. Mi s-a intamplat de cateva ori sa vina curierul si sa nu am cash suficient in casa. Prefer sa platesc cu cardul ca sa evit un drum in fuga pana la bancomat.

    2. Din punctul meu de vedere ca si comerciant: card si ramburs
    – Pentru ca exista 2 tipuri de consumatori online: cei ca mine fara cash si cei care au cash intotdeauna (kidding- de fapt…
    – pentru ca profilul cosumatorului din mediul online (din Romania) este inca in formare, inca se educa, dobandeste greu incredere, asadar trebuie sa ii oferi alternative, sa il lasi sa aleaga, sa nu il constrangi.

  • Denisa Despa

    Plata cu cardul incepe sa prinda aripi, dar cred ca in Romania vor fi mereu oameni sceptici care vor sa fie siguri ca primesc produsul, inainte de a-l plati. Personal incurajez plata cu cardul deoarece face mai simpla tranzactia, mai ales ca nu trebuie sa ai mereu cash la tine in caz ca se livreaza comanda.