Am văzut trei filme: Klown Forever, Coming Through the Rye, The Young Offenders


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Klown Forever (2015) ✭✭✭✩✩

O saga cu doi prieteni care se iubesc, se urăsc, apoi se iubesc din nou. Călătoresc din Danemarca în SUA și înapoi, scriu împreună o carte pe care apoi vor s-o distrugă, se bat și se pupă, ajung la spital și, exact cînd pare că se lasă de sexul întîmplător… Film danez. Ia uitați aici.


Coming Through the Rye (2015) ✭✭✭✩✩

Un puști marcat de Holden Caulfield vrea să dea de urma lui JD Salinger ca să-i ceară permisiunea de a pune în scenă piesa pe care a scris-o, după ce a fost inspirat (sau, mai curînd, obsedat) de romanul “De veghe în lanul de secară”. Este o lecție despre perseverență, inspirație și imaginație. Ia uitați aici.


The Young Offenders (2016) ✭✭✭✩✩

Doi băieți simpatici se hotărăsc să pună și ei mîna pe un săculeț de cocaină pierdut de niște traficanți și pornesc cu bicicletele către locul faptei. Sunt urmăriți de un polițist foarte hotărît să-i prindă cu vreo fărădelege. De aici un șir întreg de încurcături care mai implică un bărbat cu dizabilități, un nene care-i confundă, un șmecheraș de cartier, o mamă dezorientată ș.a. O comedie irlandeză nebună. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.