FOTO Cum se taie, porcule!


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Se taie porci în draci zilele astea. Printre blocurile gri, stăm noi, asomatorii prin tăierea cu şişul. Norocoşi sunt cei cu case ascunse printre blocurile cartierului, dar s-a dovedit ştiinţific că un porc se poate tăia şi în faţa blocului, nu-i nici o ruşine.

Procedura românească de ucidere a bestiei cu şorici

Curtea pare liniştită, nimic nu pare să arate că acolo va fi locul crimei perfecte:

locul-crimei

Se face un mic foc deja, pentru ca jarul să fie gata pentru prima friptură (pomana porcului, nu-i aşa?):

foc2 foc1

Ucigaşii se încălzesc cu un pahar de ceva roşu:

incalzirea

Se execută ultimul dans cu porcul, în jurul focului:

dans3 dans2

Echipa se retrage în garajul unde se va petrece crima:

retragerea

După cîteva ţipete şi nişte despicări ale trupului porcului, friptura proaspătă e gata de a fi mîncată:

friptura

Nu ne rămîne decît să ne facem tradiţionala clismă care ne va pregăti de îndestularea organică din vacanţa de Crăciun. Poftă bună!

O abordare mai ştiinţifică am găsit la Bogdan pe blog. Lipsesc imaginile în care el este ucigaşul, deci, Bogdan, sări cu şişul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.