Primul BikeWalk integral pe piste 8


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

bikewalk1

Sperăm să nu fie nici ultimul, avînd în vedere recentele constatări ale lui Ariel. Dacă tot se întîmplă BikeWalk în 17 aprilie (întîlnirea la 16.30 la pasajul pietonal din Piaţa Presei Libere, nu mai am chef să mă plimb singur în 11 aprilie, cum mă gîndeam iniţial, că e mai amuzant în grup.

Există şi autorizaţie din partea burtoşilor şi sperăm să vină şi presa dacă nu va fi cumva Cătălin Voicu iar bolnav sau dacă nu va dori să ne transmită ceva în toate jurnalele de ştiri TV.

Traseul dorit de burtoşii de la primărie este unul pentru minori, special conceput ca să nu ne facem rău mergînd pe ciudatele maşinării fără benzină şi cu două roţi:

Gura de pasaj de la Piaţa pesei libere » Arcul de triumf » Piaţa Victoriei » Piaţa Aviatorilor » Chales de Gaulle » ocolit Herăstrău prin dreapta » Cinematograful de vară din Herăstrău.

Tot traseul e pe piste, deci neapărat trebuie să purtaţi căşti de protecţie (sunt foarte denivelate pistele şi sunt presărate de guri de canal neacoperite).

La final, se va întîmpla o socializare cu fructe şi suc. Sper să vină şi burtoşii de la primărie, să-i întrebăm de sănătate direct în faţă.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 gânduri despre “Primul BikeWalk integral pe piste

  • Ariel

    Adevarul este ca neaparat trebuie sa purtam casti pe trotuar. Pe carosabil mai e cum mai e… dar trotuarul e un ucigas de biciclisti.

    Burtosii de la primarie la ora aia se vor uitape Protv, n-ai tu grija.

    Ma intreb totusi pe unde ne va „insoti” politia.

  • George Hari

    Poliţia va merge cu maşina pe stradă, pe dreapta, iar noi tot pe dreapta, dar pe piste. Jandarmii vor aştepta în dubă pe la Piaţa Presei, cred. Cu cursele ilegale cu maşinile noaptea mai e cum mai e, dar cu bicicliştii nu vor să rişte.

  • Altauprieten

    Ei, la cat e de „lung” traseul asta putem face un ‘lant’ de biciclisti de la un cap la altul. Eventual o coregrafie cu ‘valuri’ sau slalom printre gropile de pe pistele pentru biciclisti, desi… e cam extrema varianta a doua.

  • Sebi

    Va mai dura muuult si bine pana cand pietonu’ roman se va prinde ce naiba sunt alea 2 dungi galbene cu verde intre ele… ca sa nu mai spun ca e mai extrem orasul decat muntele din pricina tomberoanelor de reciclare, budelor publice sau amaratilor cu masini ce nu au locuri de parcare decat la maxim 10 m distanta de pista. Sa nu ploua ca stropim masinile.