Prezentări 2.0 cu Prezi.com 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

La pariu că n-aţi auzit pînă acum de Prezi? Compania şi produsul său sunt apreciaţi mai ales în lumea academică. Prezi.com este site-ul oficial, dar şi locul unde poţi folosi serviciul de prezentări deosebite. Există şi o componentă desktop a programului.

Aruncă la gunoi Power Point-ul, pentru că Prezi îţi dă peste cap ideea de slide şi introduce o viziune tridimensională asupra prezentării tale. Elementele pe care le aşezi în prezentare pot fi oriunde, important e drumul pe care vrei să-l parcurgi printre ele atunci cînd vorbeşti în faţa audienţei.

Am creat cîteva prezentări în acest program şi mi-a plăcut atît de mult încît am cumpărat o licenţă EDU Pro pe un an (adică o licenţă care se adresează studenţilor şi profesorilor, cu reducere, cu spaţiu de stocare mai mare şi cu unele utilităţi în plus faţă de varianta gratuită).

Iată una dintre ultimele creaţii, folosită la cursul Cyberculture de la masteratul Producţie multimedia şi audio-video (folosiţi săgeţile stînga-dreapta):

E destul de greu de explicat modul în care Prezi îţi poate condimenta prezentările, dar este clar că publicul tău va fi surprins. Pînă una-alta, iată un clip explicativ:

Am avut ocazia de a-l cunoaşte anul trecut pe Peter Arvai, şeful de la Prezi, la Plugg 2010. I-am strîns mîna şi i-am mulţumit. Am o admiraţie fără margini pentru oamenii care creează lucruri frumoase şi originale.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Prezentări 2.0 cu Prezi.com