Foto şi video dintre troiene 10


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

img_4154-medium.JPG

img_4159-medium.JPG

img_4182-medium.JPG

img_4190-medium.JPG

img_4206-medium.JPG

[flashvideo filename=video/troca.flv /]

Mai multe:

Mykinda

Flickr

Dacă aveţi poze făcute azi, puneţi-le la Flickr, cu tag-ul zapada2008 (sugestia vine de la Manafu).


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 gânduri despre “Foto şi video dintre troiene

 • Raluca

  Stiu ca e enervant sa inoti prin zapada cand ai responsabilitati si trebuie sa circuli repede, dar peisajele sunt atat de frumoase! Eu n-am mai vazut zapada de mult timp…

  Tombe la neige…

 • George Hari

  Sigur că sunt frumoase peisajele, pentru că zăpada uniformizează oraşele. Tot aşa arată şi Praga acum, dacă nu incluzi în cadru vreo schelă metalică.

  Eu am fost la cumpărături, m-am întors cu o sacoşă mare de rafie şi aveam şi aparatul foto pe mine, dar nu a fost deloc enervant, ci chiar amuzant.

 • Bebelusa

  Amuzant? Peisaje frumoase?
  In ce Bucuresti traiti voi? Eu am inotat prin troiene imense ca sa ajung la munca si inapoi acasa. Pana la genunchi m-am ingropat in zapada. Si n-am vazut niciun on d’ala in salopeta cu vreo lopata in mana. Nu e posibil asa ceva.
  Nici nu vreau sa ma gandesc ce peisaje o sa vedem cand s-o topi toata treaba asta.

 • George Hari

  Bebeluşo, cine te-a pus să-ţi iei loc de muncă? Noi ceilalţi lenevim prin casă, ieşim să facem poze şi ne rîdem. Dar lasă că se va topi zăpada şi totul va reveni la normal în RO (LOL). Şi va fi demontată şi schela metalică (sper!).

 • Bebelusa

  Pai d-aia mi-e teama ca o sa se topeasca… Sa vezi atunci belea.
  Schela metalica, in ce ma priveste, sa stea acolo, ca sa-mi amintesc de tristele evenimente data viitoare cand ma pocneste dorul de petreceri in strada.

 • DAnte

  O intrebare relativ haioasa ar fi: „Cine mai are nevoie sa mearga la munte, cand ai munti de zapada la tine in oras?” :) Oricum, sunt satula de reportajele despre zapada, prelungite pe aproape toata durata „jurnalului de stiri”. Nu stiu de ce trebuie sa se insiste atat pe tema asta. In fine, peisajul e superb!

 • ruxi

  Ce pitoresc! Mai am putin si incep sa citez din Iarna pe ulita :-)

  Mult noroc cand incepe sa se topeasca atunci incepe problema. Daca ar fi atat zapada in mica mea urbe schizofrenica (big city/small town, ghetou/capitala a unei mari puteri) s-ar declara stare de dezastru, s-ar inchide tot, metroul nu ar mai circula, autostrazile ar fi pline de soferi nervosi. Noroc ca la primii fulgi de zapada plugurile isi arata coltii la fiecare a treia intersectie.

  Si cum era treaba aia, iarna nu-i ca vara?!

 • George Hari

  Din poveste: Ada Milea are mai multe colinde deosebite, depinde la care te referi.

  DAnte: Se insista la TV pe asta pentru că altceva nu e. Pe ce să insiste, pe scumpirea curentului, a RATB-ului şi pe taxe (toate din luna asta)?

  ruxi: E normal să se dea peste cap totul, cînd sunt 50 cm de zăpadă. Şi cred că în Bucureşti chiar s-au mişcat repede şi s-a deblocat. Din păcate, au ieşit din nou pe străzi gipanurile nesimţiţilor care nu ar pune mîna pe lopată decît dacă ar fi din aur.

 • DAnte

  :D nu..dar ar fi bine sa nu se insiste…:D adica nu se gasesc stiri?? oricum momentele au fost depasite de razboiul dintre Basescu – Tariceanu…:-> si punem punct ca am deviat destul. Multa sanatate si bafta