Mulţumesc referrer-ilor mei 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Referreri, aşa am auzit că se numesc cei care determină lumea să vină la tine pe site.

Îi apreciez pe cei care fac asta fără intenţii malefice, considerînd că astfel se duce mai departe tradiţia hypertextului apărut în anii 90.

Le mulţumesc celor care fac link spre acest blog, pentru că împărtăşesc puţin din traficul lor.

Mulţumesc celor care scriu de bine despre mine, pentru că astfel cititorii pot avea o părere personală bazată pe echilibrarea informaţiilor.

Îi apreciez pe cei care scriu de rău despre mine sau cu ură, pentru că asta necesită un efort enorm, spre deosebire de creaţia constructivă, care se produce pocnind din degete.

Îi admir pe cei care scriu despre mine lucruri neadevărate, neargumentate şi folosind cuvinte vulgare, pentru că arată astfel că au cedat psihic şi au renunţat la armele intelectului. Avem nevoie de animale, nu de oameni, pentru că ele sunt pe cale de dispariţie.

Le mulţumesc celor care scriu despre mine de bine sau de rău dar nu fac link spre acest blog, pentru că asta înseamnă că cititorii lor sunt destul de deştepţi încît să găsească acest blog căutînd cuvinte-cheie relevante pe Google.

Îmi sunt tare dragi cei care citesc blogul dar nu comentează, pentru că astfel spirala tăcerii online creşte pe zi ce trece. Avem nevoie de oameni supuşi şi de votanţi fideli.

Îi preţuiesc pe cei care citesc blogurile de scandal, fără a fi în stare să recunoască asta vreodată, pentru că acest lucru confirmă ceea ce se spune în manualele de mass-media, şi anume că toate creaţiile pornografice se consumă în tăcere şi în intimitatea căminului.

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
amelie
amelie
24 octombrie 2008 22:09

:-)) ! Exuberant puseu de ironie! Hats off , domnule ..

Cristi
Cristi
25 octombrie 2008 11:58

Stii ca nu sunt mare bautor… dar “Keep walking”. Si asa cum zicea Amelie… “Hats off… ” :-)