Happy Fish Stayin’ Alive 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

Happy Fish revine cu o nouă producţie muzicală, după succesul repurtat cu Imnul Turistic al României. De data asta, este vorba despre Imnul Emigrantului Român, o parodie la Stayin’ Alive a lui Bee Gees.

După părerea mea, clipul e prea lung şi repetitiv pe alocuri şi eu i-aş fi îmbrăcat pe cei trei mult mai colorat, pentru că românii vor să iasă în evidenţă cînd ajung în ţările alea mult visate.

Clipul mă face să mă gîndesc la poveştile unor studenţi care merg cu bursă în străinătate şi acolo se cazează tot cu români şi petrec cel mai mult timp cu români. Se întorc în ţară fără să ştie mai bine franceza şi engleza şi tot scuipînd pe jos pe stradă.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Happy Fish Stayin’ Alive

  • Radu

    clipul e funny dar poate putin prea lung. in ce priveste romanii din strainatate, conteaza mult educatia pe care au primit-o in romania: unul educat in RO e educat si in afara RO. cred ca mai sunt si cei care au plecat si care s-au educat acolo, ceea ce e bine.si mai sunt si cei care in strainatate sunt civilizati dar cand vin in Romania se intorc la obiceiuri primitive asa cum sunt obisnuiti :P
    intamplarea face ca in Londra, stand la coada, un roman infuriat (nu stia ca sunt roman) sare in fata mea si se rasteste: What are you doing? sa-i fi raspuns ca stateam ca omu la coada si sa il trimit la mama lui in ROmania? :D